Molt bones

#7
Viper said:
Degut a que fa mesos que no tens activitat a la comunitat o mai has participat després d'allistar-te, si en un termini d'una setmana no sabem res de tu, sentin-t'ho molt et donarem de baixa dels Cavallers del Cel. Això no afecta al registre del fòrum, podràs continuar participant al mateix, i si vols pots tornar a demanar l'ingres a la comunitat.
Disculpa Viper, i degut a la meva ignoráncia, m'agradaria fer-te un parell de preguntes:


¿ Aquesta decisió que has pres, detallada mes amunt, està escrita en algún lloc ?. Dins "La normativa de la Comunitat" , lamentablement per a mi, jo no l'he sabut trobar.

Ho dic mes que res per que la meva disponibilitat per jugar, no sempre serà la desitjada per mi i aplicant-me la mateixa , no m'agradaria trovar-me fora el dia menys pensat per falta d'activitat.


¿ Com es puja de graduació dins els "Cavallers del Cel ? ¿ Estàn publicats totes les graduacions existents i on ? :çboix:

Merçi per la teva paciéncia i comprensió. ;)
 
9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#8
PortBou said:

¿ Com es puja de graduació dins els "Cavallers del Cel ? ¿ Estàn publicats totes les graduacions existents i on ? :çboix:
La unica graduació comuna a tots els cavallers es la del forum, i aquesta està directament relacionada amb el número de missatges del usuari penjats al forum (spam inclòs).

A partir d'aqui, cada grup de simulació fa les seves graduacions (o no, que pot ser que el cap d'un grup decideixi que no vol anar repartint galons).

Fins a on jo se (perque no hi estic gaire per els altres grups) ara per ara, a cavallers del cel, l'unic grup que te un escalafó clarament definit es el grup del IL-2.

El trobaràs aqui.

viewtopic.php?f=60&t=959

Aquest escalafó es veu reflexat en un "roster" que es aquest

viewtopic.php?f=60&t=930

A on cada pilot que pasa el nivell de vol bàsic te una fitxa individualitzada

viewforum.php?f=60
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#9
No esta dins la normativa, però si que es cert que es bona idea deixar-ho escrit, quan arribi a casa la posaré al dia, gracies per remarcar això.
Si tens pocs temps no passa res, aquest missatge es per gent que fa molts mesos que esta desapareguda, o gent que al seu dia es van apuntar i mai van entrar a fer res.

Sobre lo segon, als Cavallers del Cel com a comunitat no hi ha graduació. El que si ets pots trobar es a dins dels grups que formen la comunitat, sistemes de jerarquia, per saber si al grup on estas apuntat te això i com funciona informa-te'n al seu fòrum o pregunta al cap de grup.