Mini EBC "Entrenament Bàsic de Combat" INSCRIPCIONS 2016

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


Aquest es un curs intensiu i reduït del EBC, no el curs oficial de EBC. Estem a l'estiu i les vacances (els que les tinguin) estan al caure, per tant farem un curs ràpid e intensiu com dic.
Farem servir el manual EBC, però deixarem de banda a les classes tota la teoria menys important, i ens centrarem en les qüestions practiques i de us habitual a les partides.
Aquest curs es compatible amb el "Curs breu d'iniciació a la guerra a la jungla" que imparteix en Silverarrow, ja que l'enfocament del curs es diferent, i diferents matèries no es repeteixen entre els dos cursos.

Descripció del curs

Es un curs obert a tothom, i no hi ha cap requisit previ. Es especialment indicat pels nous. Farem classes practiques on s'anirà posant en practica la teoria del manual en situacions controlades. La idea es que entengueu com s'aplica la teoria, i expandir-la in situ. Com que els curs es intensiu, anirem per feina, i deixarem de banda els temes protocol·laris que fèiem servir en altres cursos.

Calendari

Les classes es faran els dilluns de cada setmana fins a acabar el curs, començant a les 22:15 i acabant a les 24:00, o excepcionalment si cal, a la 01:00, per tant tothom a d'estar al TS a les 22:00. Abans de cada classe publicarem un fil avisant del dia i temari a impartir, amb el material per estudiar i perque els alumnes inscrits confirmin assistència.

Els curs s'iniciarà el dimarts 05 de Juliol i a ser possible es farà en un mes només.

La següent previsió de classes pot variar segons les necessitats:

Classe 1
- Estructura i us d'una esquadra (elements i actuació)
- Protocols de comunicació

Classe 2
- Patrulla i formacions (col·locació i reacció al contacte)
- Foc i maniobra

Classe 3
- Punteria avançada amb fusell
- Granades de fragmentació M67 i de fum M18
- Llançador antitanc AT4, M72, SMAW i Javelin

Classe 4
- Operacions militars a terreny urbà (MOUT - Military Operations in Urban Terrain)

Classe 5
- CQB (Close Quarter Combat).

Documentació

Tenim un manual principal de creació pròpia per fer el curs, heu de baixar el manual i no cal que el llegiu de cop, a cada convocatòria de classe anirem indicant quins capítols s'han de llegir abans del dia de la classe.
Trobareu el manual en aquest enllaç del fòrum de documentació.

Assistència al curs

- LaResistance Mike 1-2-3-4
- Enricpc 1-2-3
- Atunero 1-2-3
- Magnetar 1-2-3
- Kronus 1-2-3
- Bobby 2-3