Kerbal Space Program (construir coets i vehicles lunars)

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Doncs es un simulador rotllo Orbiter, però en el que pots construir els teus aparells, sembla ser que les físiques son bastant bones, i es bastant complet, encara esta en fase Alpha però te bona pinta.
La seva web es http://kerbalspaceprogram.com/ i aquí us deixo uns vídeos.

[youtube]6cVkLmVnsH8[/youtube]

[youtube]6ix8DySKiHE[/youtube]
 

Urwald

Ja en porto tres-cents
11 Gener 2012
364
0
16
38
BCN
#7
Pas a pas!

Primer assolir una LEO (Low Earth Orbit) Una orbita amb un apoapsi (punt més baix de l'orbita) de 150 km, Aixo ja és força complicat.

Suposant que el disseny del coet sigui capaç d'arribar-hi el procediment seria el següent.

- Intenteu sortir a rumb 90º així aprofitareu la rotació propia de la terra per assolir l'orbita amb més facilitat.
- Sortir de les parts denses de l'atmosfera el més aviat possible (aixó vol dir un AOA d'uns 80º).
- Anar reduint l'AOA progressivament.
- A partir d'uns 40km activar els RCS, seguir reduint l'AOA.
- A uns 60km, l'AOA ha de ser d'uns 10-20º, no volem pujar més amunt (la inèrcia que portem ens pujara fins a uns 110 km aprox) el que volem és aconseguir velocitat tangencial per "Tancar" l'orbita.
- Si veiem que la Vertical speed drecreix massa = Augmentar AOA
- Anar guanyant Ground Speed, penseu que per "Tancar" l'oribta s'ha d'anar a uns 5000 m/s respecte al terra. l'ISS va a uns 7000 m/s.

De fet sense instruments precisos de vol com té l'Orbiter, és força complicat tenir idea d'on collons voles el trasto...Hi he estat jugant un rato i no està malament, però si realment voleu volar a l'espai, utilitzeu l'orbiter!

Us puc fer algun mini tutorial de l'orbiter, el màxim que us puc explicar es com arribar fins a la lluna, i aterrar-hi. Ben explicat!
 

Urwald

Ja en porto tres-cents
11 Gener 2012
364
0
16
38
BCN
#9
Castel said:
Si vols quedem algun dia al ts i així ho podem practicar.
Per cert, algú sap com es fa per tenir més peces per fer la nau com les del vídeo 1 que en viper ha penjat?
És pot mirar de fer una competició, segons abast/altura aconseguits.

Em semba que l'has de comprar ç;)
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#10
Si us agrada el tema espacial i voleu alguna cosa més "real" sempre podeu col·laborar amb la gran tasca que Planetary Resources vol portar a terme, http://www.planetaryresources.com/.

Per qui no estigui al cas es tracta d'una empresa creada al 2010 però que al 2012 va ser quan es va donar a conèixer al món perquè multimilionaris com James Cameron o Larry Page (CEO de Google) van anunciar el seu suport al projecte. L'empresa pretén (a llarg plaç) extreure mineral dels asteroides a l'espai mitjançant robots i després poder enviar aquest minerals preciosos cap a la terra per la seva explotació. Això que sembla ciència ficció no es a curt termini. Primer han de desenvolupar plataformes i tecnologies que els permetran abaratir els costos dels viatges espacials entre d'altres moltes coses.

Podeu registrar-vos a la plana web per rebre més informació o fins i tot col·laborar amb el projecte amb diverses tasques.