Campanya Hub Campanya: OP. TURNASK

INOXCA

Nou usuari
21 Abril 2020
8
0
1
32
#1
OP. TURNASK
pantalla7.jpg


REQUISITS

ArmA3 GM + PF + WS
Mod-set: Bàsic, Terrenys i Moderna


CONCEPTES BÀSICS

Marine, MEU, Force Recon,

CONTEXT

TAKISTAN

Arran de tota la tensió acumulada durant els darrers anys i les sospites que han pujat el nivell a armament biològic i químic, EUA va enviar un equip de force recon (USMC) a rescatar un grup de científics, que havien estat segrestats a la zona de Zargabad. Un cop rescatats van ser interrogats i es va confirmar el que més es temia.
Ara l'OTAN amb els EUA al capdavant ha començat una operació a gran escala per controlar el país i treure al govern, que està aliat amb els insurgents, sense saber els motius reals d'aquesta aliança.


OPERCACIÓ

Op. Turnask.

L'unitat FOXHOUND (USMC) force recon. ha sigut desplaçada per emprendre missions de reconeixement darrere les línies enemigues, assolir els objectius prioritaris per tal de facilitar a les tropes aliades un avenç segur i assegurar les zones assignades.

HISTORIA

Al segle XVIII, els descendents de la dinastia original van tornar del seu exili per assumir el control i unificar oficialment les tres províncies al Regne de Takistan. El 1892, el Regne es va convertir en un feudatari formal de l'Imperi Rus, servint com un amortidor salvatge, hostil i escassament habitat entre el territori rus i l'Imperi Britànic. No obstant això, després que el govern rus finalment es dissolgués després de la Revolució d'Octubre de 1917, el líder titular del Regne, el rei Abu Khazrad Jaffudi, va oferir refugi segur als Guàrdies Blancs rusos.
Després del final de la Segona Guerra Mundial i el començament de la Guerra Freda, el Regne va optar per alinear-se amb Occident. No obstant això, el govern del Regne s'enfrontaria a una altra crisi interna després que els Socialistes de Takistani, un partit antirealista liderat per Muhammad Aziz , es rebel·lés contra el govern el 1988, culminant en un cop d'Estat que va resultar al segon exili de la família real. Les forces realistes, negant-se a retrocedir a la llum del cop, immediatament van anar a la guerra contra els socialistes. En veure una oportunitat d'explotar els recursos minerals massius de la nació, la Unió Soviètica va subministrar immediatament als socialistes equip militar. Això va desencadenar una guerra civil que va durar fins al 1992, quan els socialistes van sortir victoriosos de la lluita.
L´evidència d`una acumulació militar de Takistani es presenta al Consell de Seguretat de l`ONU (2010) utilitzant les riqueses de les exportacions de petroli cru de Takistan, el govern d`Aziz va iniciar una acumulació massiva d'armes, adquirint quantitats massives d`equip militar i suposadament míssils balístics; les proves d'aquest últim van resultar molt controvertides i van provocar la ira dels governs propers de la Regió del Mar Verd.
A mesura que es van intensificar les crítiques contra les proves de míssils balístics de Takistan, els inspectors d`armes de la Comissió de Monitorització, Verificació i Inspecció de les Nacions Unides (UNMOVIC) van ser autoritzats a ingressar al país. Els inspectors també havien de verificar si el govern d'Aziz actuava en violació dels acords internacionals relacionats amb les proves de míssils balístics. Encara que mai no es va proporcionar cap confirmació, els inspectors van insistir que tampoc podien negar que s'estava produint una acumulació militar. Les acusacions que la UNMOVIC intentava encobrir la veritat amb l`esperança d`evitar que passés una crisi van ser rebutjades per funcionaris de l`ONU.


ENEMICS

TALIBANS

Els talibans també citats com el Talibà o règim talibà, són un moviment polític-religiós i organització militar islamista deobandi de l'Afganistan, que van governar l'Emirat Islàmic d'Afganistan. Els talibans han estat condemnats internacionalment per la seva interpretació ortodoxa de la llei islàmica, o sharía, cosa que ha motivat tractes cruels contra molts afganesos, particularment les dones.
En l`àmbit militar no s`han de subestimar, disposen de molt armament i tenen suport de la direcció d`Intel·ligència Inter-Services i les forces armades de Pakistan, això provoca que els considerem forces potencialment perilloses.


EXERCIT DE TAKISTAN

Forces regulars amb un armament i entrenament per part de Rússia i molta experiència en combats a les seves terres, a causa de tots els conflictes durant dècades en el seu territorio.
 
Last edited:

INOXCA

Nou usuari
21 Abril 2020
8
0
1
32
#2
ORDRE D’OPERACIÓ

1.SITUACIÓ

Àrea d'operacions.

Takistan, TakmyrA. FORCES ENEMIGAS

(1) Quantitat. Desconegut.

(2) Capacitats. Armament i equipament soviètic, vehicles blindats i lleugers, helicòpters i avions. (3) Curs d'acció probable.B. FORCES AMIGUES

(1) Missió HQ. Assolir diversos objectius prioritaris, complir amb els acords internacionals i garantir els interssos dels EUA.

(2) Missió d'unitats adjacents.

NATO: mantenir el control d' altres zones del país.

Seguretat privada, controlar les zones netes de talibans, exercit Takistaní i tasques humanitaries.2. MISSIÓL`Abril de 2022 l´unitat FOXHOUND ha sigut desplaçada per emprendre missións de reconeixement darrere les lineas enemigas, assolir els objectius prioritaris per tal de facilitar a les tropes aliades un avenç segur i assegurar les zones assignades.3. EXECUSIÓConcepte d'operació

A determinar per el comandant.

Pla de suports

Demanar artilleria amb 6 dígits.

Notes:

Cal tenir present(1) Horaris

(2) Formacions i ordre de marxa.

(3) Ruta principal i alternativa.

(4) Com anar fins a l'àrea d'operacions

(5) Punts de ruta i accions a conduir en ells.

(6) Accions a dur a terme al entrar en contacte.

(7) Protecció NBQ.

(8) Ús de suports (CAS i artilleria).4. ADMINISTRACIÓ I LOGÍSTICAAlimentació

MREs i aigua a base.

Uniforme, armes i munició.

Equipament addicional a base. Disposeu de dos Mk11/ SR-25 per designar dos tiradors, càrregues explosives per detonar la zona de l'objectiu si és necessari, Microdargs, mires EXPS3-0/G33/LT 5/8, Càmera Nikon i Visors nocturns.

Pla mèdic

En cas de ferits greus, s'emprarà un helicòpter per portar-los fins a base on hi ha instal·lacions mèdiques. Caldrà que un metge acompanyi el/s ferit/s.

Protocol de detinguts i material capturat

Cal portar qualsevol detingut i material a base

Vehicles

- 2x M1240A1 (M2)

- 2x M124A0A1 (Mk19).

- 1x LAV-25.

- 4x MRZ4.Suports

- 5x M142 HIMARS.(DISPONIBLE)

- 4x MA109A6.(DISPONIBLE)

- 1x UH-60M MED.(DISPONIBLE)

- 2x UH-1Y.(DISPONIBLE)

- 1x AH-1Z.(DISPONIBLE)

- 1x F-35.(DISPONIBLE)

- 1x F-18.(DISPONIBLE)

- 1x C-130.(NO DISPONIBLE)5.Comandament i Senyal

Comandament

Successió de comandament estàndard.

Senyal

Meu Command element:

Oficial d’enllaç: “Alpha”

Equip: FOXHOUND

Foxhound-1

Foxhound-2

Foxhound-3

Foxhound-4.