Campanya Hub Campanya: OFP Resistance '13

Status
No està obert per a més respostes.

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,881
86
48
#1


REQUISITS

ArmA3 + APEX + Estàndard CC Bàsic + Estàndard CC Avançat

SITUACIÓ

Any 2013, Malden

Durant mesos una sèrie de desavinences entre el govern de la República d’Altis i el de la província de Malden ha provocat una crisi al país. Durant les darreres setmanes han esclatat disturbis a diferents àrees de la regió. Fa una setmana, amb l’excusa d’una operació contra el terrorisme islàmic, el govern altià ha desplegat un gran nombre de tropes i policia a la província. El corregidor de Malden ha estat posat en arrest domiciliari i molts dels seus funcionaris acomiadats.

D’alta banda, els Estats Units mantenen una petita base operativa a la zona des dels temps de la guerra freda, quan va servir de punta de llança per acabar amb la invasió soviètica de les illes. La base es troba en una petita illa a centenars de metres de la illa principal. L’actual govern altià la veu com una coerció per els seus plans i ha parlat de rescindir la cessió del terreny.

La presència de la base militar és una prioritat del govern de EUA, que la fa servir com a plataforma de projecció de força a la zona dels Balcans.


FACCIONS

+ US Army - Malden Garrison

-

PUNTUACIÓ

- Èxit parcial és quan s'ha obtingut la meitat dels punts disponibles i èxit total vol dir el 100% dels punts.
- Objectiu principal: + 3 punts
- Objectiu secondari: +1 punts
- Foc "amic" o contra civils: -1 punts
- Abandonar vehicle* en territori enemic sense neutralitzar-lo: -2 punt

* Drones i vehicles capturats no conten


MAPA
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,881
86
48
#2
Re: Hub Campanya: Op. Flashpoint '05

01: SNATCH

Enllaç de missió: viewtopic.php?f=37&t=5388

SITUACIÓ

S-2 ens informa que alguns membres de l’antiga resistència local (F.I.A) s’estan organitzant per emprendre accions contra les forces policials i militars altianes -a qui consideren ‘forces d’ocupació’-. Ara mateix però estan en espera ja que qualsevol acció violenta podria repercutir en l’estat del corregidor arrestat.

S’estima que si es pogués extreure el corregidor fins a una zona segura fora de territori altià aquest podria exercir el seu lideratge des de l’exili.

Les dades extretes de l’observació per satèl·lit indiquen la presencia a tota la illa de Malden de controls de carretera -alguns policials, altres militars, i fins i tot mixtes-. També s’han detectat posicions fortes militars, algunes amb armament antiaeri.

Informadors locals indiquen que una dotzena d'homes protegeixen la residència del corregidor. Entre ells podria haver membres de l'unitat especial de la policia altiana.

MISSIÓ

De paisà: infiltrar-nos a Malden, assaltar la residencia on hi ha el corregidor, i extreure’l fins a la nostra base. Es possible que el corregidor no vulgui abandonar Malden, per tant si escau se’l pot amarrar.

Seria interessant buscar a la residència qualsevol informació important.

És imperatiu mantenir un perfil baix. No podem permetre que les autoritats altianes sàpiguen de les nostres intencions.

RESULTAT

- Victòria in extremis. Desprès d’una llarga matinada de combat hem rescatat / capturat el corregidor a mig matí, així com una bona quantitat de documentació.

Per desgràcia la missió d’infiltració s’ha tornat en una de guerra total on hem emprat forces armes AT, explosius, hem neutralitzat dos BRDM-2, una posició d’antiaeri, hem abatut diferents controls policials i militars, etc. Han abatut un dels nostres littlebirds i han danyat un Chinook. Serà difícil què el govern altià no s’adoni de les nostres intencions.

En els pròxims dies sabrem les intencions del govern altià i de si ha funcionat el nostre pla per activar la guerrilla FIA.
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,881
86
48
#3
Re: Hub Campanya: Op. Flashpoint '05

02: KILL

Enllaç de missió: viewtopic.php?f=37&t=5402

SITUACIÓ

S2 ha obtingut una bona quantitat de SIGINT durant les últimes hores. L’operació d’aquest matí ha estat molt sorollosa però a deixat l’AAF en estat de xoc. Encara no han pogut lligar fils. Per tant, ara és un moment crític per crear caos i emmascarar així l’acció del matí.

El comandant del destacament de l'AAF a Malden, el coronel Flambouraris (nom en clau MALAKAS) ,es troba ara a la mansió oficial del corregidor per recollir informació. Les informacions interceptades per ràdio indiquen de la presencia d’una escorta blindada a la proximitat de la mansió.

Aquesta acció es creu decisiva per fomentar l’alçament dels operatius dorments de la FIA.

Com a apunt final, MALAKAS és un amic d’infància del president d’Altis. Ell o el seu cadàver serien una bona mercaderia per possibles negociacions quan s’adonin del que ha passat aquest matí.

MISSIÓ

De paisà: infiltrar-nos un cop més a Malden, i assaltar la residencia on hem capturat corregidor, i neutralitzar el coronel Flambouraris (nom en clau MALAKAS). Cal extreure’l viu o mort fins a la base per obtenir una ID apropiada i tenir un bé per negociar amb el govern altià.

RESULTAT

-
 
Status
No està obert per a més respostes.