Campanya Hub Campanya: ODISSEY LIGHTNING - KUJARI (Africa) // CANCEL.LADA

9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#1
AQUESTA CAMPANYA ESTA CANCEL.LADA PEL MOMENT. EL MOTIU ES QUE ESTÀ DISSENYADA PER FORÇA GENT I EL QUORUM ACTUAL NO ES PROU PER PORTAR-LA A BON TERME.
REQUISITS

Arma3 + Apex + GM
Pre-set: BASIC + TERRENYS + MODERNA + GM

CONTEXT

La república de Kujari es troba al Sahel Africà (la zona de transició entre el Sàhara, pel nord,i les sabanes sudaneses pel sud). Aquesta ex colònia francesa està actualment governada pel corrupte règim militar del President Generalissim Soukmor Mymango. Aquest govern ha aconseguit mantenir-se en el poder gràcies a la venda de drets miners sobre terres rares, or, coltan, diamants i urani a grans multinacionals nord-americanes.

L'aparició, per una banda, d'una guerrilla comunista, amb recolzament de Moscú, originada per una deserció en masa de part de l'exercit i dirigida pel coronel Jaime Le Pen Bimbo. Per l'altra banda, l`aparició d'elements del Boko Haram a les ordres de l'infame Ensahlib Amelah, que va saltar a la fama al perpetrar massacres de civils que plantejaven dubtes sobre l'aplicació mes estricta de la Sharia.

Aquests esdeveniments van fer que el General Mymango demanés ajuda a l'ONU, que finalment, i després de molts mesos de discussions, va enviar un petit grup de cascs blaus de Chernarus. Aquest escamot, lligat de mans i peus pels ROE imposats per l'ONU, es va veure sobrepassat i va ser incapaç d'evitar que esclatessin les hostilitats entre les faccions.

Veient el seu règim en perill, el Generalissim Mymango va demanar ajuda als estats units. L'executiu nord-americà, pressionat pels lobbies industrials, no va tenir un altre que decidir-se a donar suport al règim actual per protegir els interessos de les seves multinacionals a Kujari.

Per si no hi hagués prou, la zona nord del país es objecte regularment d'atacs de bandits tuareg que viuen del saqueig de la població civil de Kujari. Surten del desert del nord. Maten i roben i tornen a desapareixer en el desert. No estàn afiliats a cap moviment islamista.

A la zona s'ha desplaçat un grup de l'ONG holandesa International Development and Aid Project (IDAP) formada per un equip multinacional de col·laborants amb l'objectiu d'ajudar a la població i refugiats del conflicte.

La missió de la 22 MEU, operant des-de el FOB REACHER en el marc de l'operació 'Odyssey Lightning' consisteix a donar suport a les forces locals i de l'ONU i eliminar l'amenaça de les guerrilles comunistes i dels terroristes de Boko Haram i altres forces hostils.Missió 1: Benvinguts a Kujari
Ens familiaritzarem amb el terreny i anirem a visitar al Generalissm Mymango, al cap de l'IDAP i al coronel al càrrec dels cascs blaus.

Resultat de la missió:

Asistencia:

Missió 2: You win some, you lose some
S'ha presentat una crisi l'aeroport de Marwey.

Resultat de la missió:

Asistencia:

Missió 3: Tuareg!
Haurem de fer front a una banda de bandits Tuareg.

Resultat de la missió:

Asistencia:

Missió 4: Arqueòlegs d'un país aliat.
El govern d'un país aliat ens demana que evacuem un grup d'arqueòlegs que estan a Kujari

Resultat de la missió:

Asistencia:

Missió 5: A la caça d'agulles.
Intentarem trencar els plans dels rebels de "mamba roja".

Resultat de la missió:

Asistencia:
 
Last edited: