Campanya Hub Campanya: Lightning Blade

Status
No està obert per a més respostes.

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#1

Operation Lightning Blade
Requisits
Basic + Terrenys + Moderna + Global Mobilization + Prairie Fire o PF Data
Context


El conflicte de la regió del nord de Mali és un conflicte armat que va tenir lloc entre el mes de gener del 2012 fins a l'alto el foc signat el 19 de febrer de 2015 a l'Alger, tot i que els atacs no han cessat mai completament i el conflicte encara continua obert.

El conflicte va tenir com a actors principals els pobles tuaregs i grups islàmics fonamentalistes de la regió d'Azawad del Sahel, que pretenen la separació contra el govern de Mali. Conduïda inicialment pel Moviment Nacional d'Alliberament de l'Azawad (MNAA), la més recent encarnació d'una sèrie de revoltes de poblacions nòmades tuaregs que remunta com a mínim al 1916, contra l'exploració del sòl per multinacionals europees i estatunidenques. L'MNAA va ser format per antics rebels amb un nombre significant de combatents tuaregs fortament armats que lluitaven pel Consell Nacional de Transició o per l'Exèrcit de Líbia durant la Guerra Civil de Líbia.

En un inici l'MNAA va rebre el suport del grup islàmic Ansar Dine. Després que els militars de Mali van veure's expulsats d'Azawad, l'Ansar Dine va començar imposant la xaria. L'MNAA i els islamistes es van esforçar de coniciliar les seves visions conflictuoses per tal de construir el nou estat pretès. Després de la retirada de les forces governamentals malianes de la regió, els antics co-bel·ligerants Ansar Dine, MOJWA i el MNAA aviat es van trobar en conflicte tant entre ells com amb la població. Els enfrontaments van començar a augmentar entre el MNAA i els islamistes després que fracassés un intent de fusió, malgrat la signatura d'un tractat pel repartiment del poder.



El 13 de febrer de 2020, les forces governamentals de Mali van tornar a Kidal després de sis anys, el 6 d'abril, els militants van atacar una base militar a la ciutat gaoesa de Bamba, matant almenys 25 soldats malians, el 24 d'abril al 27 d'agost es van produir una sèrie d'atacs a la regió de Mopti i el 5 de juny de 2020 el govern francès va informar que Abdelmalek Droukdel, líder d'Al-Qaida del Magrib Islàmic i els membres del seu cercle més proper, havien estat assassinats per les seves forces en una operació al nord de Mali dos dies abans.

Actualment el conflicte es troba estancat, les forces islamistes giren entorn a la figura de Mokhtar Belmokhtar àlies 'El Borni' que es l'únic líder fort que queda viu a la regió i que manté el control sobre Al-Qaeda al Magreb. El govern dels EUA decideix desplegar la Task Force Scorpion a la regió per tal de capturar o eliminar a Belmokhtar.

El sector BRAVO es una zona situada en ple territori de l'MNAA on es creu que s'hi podria estar refugiant part de la cèl·lula d'Al-Qaeda controlada directament per Belmokhtar. Aquest sector ha estat assignar a la 1st Force Reconnaissance Company.

Mokhtar Belmokhtar "El Borni"

Mokhtar Belmokhtar argelià de naixement, va lluitar a la guerra d'Afganistan al 1991 contra els soviètics i posteriorment dins de Hezbi-Islami a prop de Jalalabad, es creu que en algun dels enfrontaments va perdre la visió d'un ull a causa de l'explosió d'un obús.

Poc després va tornar a Algèria on es va dedicar principalment al contraban de tabac i a la venda irregular d'hidrocarburs i va dirigir diferents organitzacions islamistes. Finalment el 1995 va accedir a Al-Qaeda i després de diferents problemes amb l'exèrcit argelià es va refugiar al nord de Mali.

Durant la seva estada al Sahel, va aconseguir la formació de Al-Qaeda al Magreb Islàmic (AQMI) organització que continua liderant actualment. Ha estat donat per mort en dues ocasions, la primera el 2013 per part de França, la darrera el 2015 pel gobern de Líbia pero poc després va reaparèixer en un atemptat terrorista. Des de llavors no se l'ha tornar a localitzar, tot i que es creu que segueix a la regió.


Moviment Nacional d'Alliberament de l'Azawad

Es el principal bel·ligerant present al sector, principalment format per combatents d'origen tuareg, parlen principalment amazic i àrab i majoritàriament son musulmans i islamistes, no disposen d'uniformitat i solen anar equipats amb armament d'origen soviètic. Utilitzen extensivament vehicles lleugers artillats i en algunes ocasions combaten muntats en camells.

Al-Qaeda al Magreb Islàmic

Es minoritàri a la regió i opera en petites cèl·lules, no tenen una nacionalitat única i alguns combatents son d'altres països, principalment parlen àrab i son extremistes islamistes. Estan en conflicte amb part de les forces de l'MNAA, tot i que en algunes ocasions cooperen. Creiem que probablement s'unirien contra nosaltres per afinitat religiosa. El seu cap local es el nostre objectiu, Mokhtar Belmokhtar 'El Borni'. Solen utilitzar equipament similar al de l'MNAA tot i que en aquest cas utilitzen bastant mes les peces de roba amb tons negres i blancs i solen portar barba llarga.



Tuaregs

Els tuaregs són un poble nòmada amazic que habita al desert del Sàhara; parlen llengües tuàregs, dins de la família lingüística amaziga i tenen el seu propi alfabet, el tifinagh. La població del sector BRAVO es principalment d'aquesta ètnia i dona suport obertament a l'MNAA, essent hostils a la nostra presència majoritàriament. Cal tenir especial cura a l'hora d'accedir a poblacions. Repartir racions humanitàries i diners podria ajudar a la compra d'informació.


Unitat
I MEF, 1st Force Reconnaissance Company "Assassin", 1er Escamot "Assassin 1". Un binomi de Scout Snipers (Sunray) anirà adjunt a l'escamot durant l'operació. Un element de l'esquadró HMLA 180 "Demon" també estarà disponible.


Duració i condicions de victòria
La campanya durarà aproximadament unes 20 sessions, principalment pensada per operacions curtes i patrulles, amb algunes missions més llargues i complexes pel mig.

La campanya es donarà com a guanyada si es superen satisfactòriament la majoria de les missions, puguent repetir cada missió un cop en cas de fallar (amb un líder diferent). El nombre de baixes comptarà com a penalització.

Cinta
En cas que la campanya acabi en victòria, tots els participants a almenys un 75% de les missions (comptant repeticions) rebràn una cinta meritòria.

1662290286199.png
 
Last edited:
M'agrades: INOXCA i Vini

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#2
ORDRE D'OPERACIÓ

I. SITUACIÓ

A. Forces Enemigues

Bel·ligerants

Moviment Nacional d'Alliberament de l'Azawad
Moviment Islàmic de l'Azawad
Al-Qaeda
Boko Haram
Altres grups menors

Localització

L'AO compren tot el sector BRAVO 2.

La nostra base d'operacions es OP Marwey.

Actitud

Defensiva, atacs de baixa intensitat.

Força

500-1.000 combatents.

Armament d'orígen soviètic, ús de vehicles lleugers artillats, armament estàtic d'alt calibre i ús extensiu d'artefactes explosius de fabricació cassolana (IED i VBIED)

Curs d'acció probable

Realitzar emboscades, atacs sorpresa, sabotatge d'infraestructures, etc. Els insurgents de l'MNAA se solen rendir sovint en veure's rodejats. En canvi els integristes tuaregs i les cèl·lulès d'Al-Qaeda i Boko Haram tenen tendència suicida.

B. Forces Aliades

Task Force Scorpion

1st Force Reconnaissance Company (Assassin)
Marine Aircraft Group 39
Altres unitats secundàries

C. Adjunts, relleus i suports

Adjunts

Sunray (binomi SS)

Relleus

Cap.

Suports
  • ANGEL/DEMON (UH-1Y Venom), transport, CAS, MEDEVAC/CASEVAC. Estacionat a OP Marwey.
  • HOG (A-10C Warthog), CAS.
  • VULTURE (MQ-9 Reaper), CAS + RECON.
  • CONDOR (KC-130J), AIRDROP.
  • TOMAHAWK (VLS), STRIKE.
II. MISSIÓ

La missió principal es cercar i capturar o neutralitzar a Mokhtar Belmokhtar líder d'Al-Qaeda al Magreb.

Com a objectius secundàris tenim obtenir intel·ligència de les operacions dels grups insurgents a la zona i sabotejar vies de subministrament dels grups insurgents.

III. EXECUCIÓ

Intenció del comandament

Capturar o neutralitzar a Mokhtar Belmokhtar.

A. Concepte d'Operació

Assassin s'encarregarà de realitzar reconeixement del sector BRAVO 2 durant els pròxims mesos enfocats a trobar a l'objectiu principal i executar una operació de captura sobre el mateix. Paral·lelament s'aprofitarà el temps per a obtenir el màxim possible d'informació sobre els grups insurgents que operen a la regió a més de sabotejar les seves vies d'aprovisionament.

B. Tasques unitats de maniobra

Obtenció d'intel·ligència sobre el terreny, reconeixement, acció directa sobre objectius concrets.

C. Tasques unitats de suport

Controlar els suports disponibles i guiar-los. Oferir cobertura de les operacions sobre el terreny.

D. Instruccions de coordinació

Totes les operacions hauran de ser organitzades per fases de manera que els diferents equips vagin coordinats temporalment sobre el terreny.

Regles de Combat

A. Tens el dret d'utilitzar la força per defensar-te d'atacs o amenaces.
B. S'ha de retornar foc de manera efectiva i ràpida per anul·lar la capacitat ofensiva enemiga.
C. En ser atacat per elements desarmats, s'haurà de respondre amb el mínim de força necessària i proporcional al nivell d'amenaça.
D. Es pot utilitzar la propietat civil per acomplir amb la missió. S'hauràn de minimitzar els danys a la propietat i infrastructures.
E. Tot element armat no identificat serà considerat enemic i podrà ser neutralitzat només en defensa pròpia.
F. Tot element armat identificat com a combatent dels grups considerats hostils serà considerat enemic hostil i podrà ser neutralitzat a simple vista.
G. Tot element desarmat no identificat com a combatent serà considerat civil.

Recorda:

1. Tracta a totes les persones amb dignitat i respecte.
2. Utilitza el mínim de força possible per a realitzar la missió.
3. Estigues sempre preparat per actuar en defensa pròpia.

IV. SERVEIS I SUPORTS

A. General

El punt d'avituallament i suport principal d'Assassin durant tota la operació serà OP Marwey.

B. Materials i Serveis

Disponible zona de briefing, hospital de campanya, vehicles, recanvis, reparació, re-amunicionament, provisions i manteniment.

C. Evacuació mèdica

WIA aliat, de manera prioritària s'habilitarà una LZ segura en una zona oberta de la ciutat i es realitzarà l'evacuació amb helicòpter, utilitzant marcatge amb fum verd de dia i estroboscòpica durant la nit.

WIA enemic, haurà de ser detingut i es realitzarà quan sigui possible una evacuació per terra. Podrà ser evacuat en helicòpter només en cas de que no sigui possible de cap altra manera.

KIA aliat, es realitzarà quan sigui possible una evacuació per terra. Podrà ser evacuat en helicòpter només en cas de que no sigui possible de cap altra manera.

KIA enemic, no es realitzarà evacuació.

D. Personal

POW enemics s'hauran de registrar a fons i despullar completament per verificar que no duen artefactes explosius. Se'ls interrogarà in-situ si es possible, en cas contrari es duran al HQ més proper per a la seva extracció de l'àrea d'operacions.

Es calcula que el 90% dels civils son hostils a la nostra presència. Si es possible, obtenir intel·ligència d'ells a canvi de racions humanitàries o diners.

E. Miscel·lània

Assassin disposa de 8 MRAP M-ATV (M2 i Mk19) i 1 MRZR 4, tots ells carregats amb armament i material extra per la durada de cada missió, a l'armeria hi ha disponibles Mk48, M3 MAAWS, BGM-148 Javelin, M72A6, HuntIR, drons i explosius per ús opcional o complementari de les missions.

Tot l'armament i material enemic s'haurà de destruïr in-situ mitjançant l'utilització d'explosius o granades incendiàries. Es podrà utilitzar armament enemic només si les circumstàncies ho ameriten i es disposa d'autorització del líder de patrulla.

V. COMANDAMENT I SENYAL

A. Comandament

Estructura

HQ 1st Platoon (Assassin 1-0):

- Platoon Commander
- Platoon Sergeant
- Field Radio Operator (Intèrpret)
- Special Equipment (EOD)
- SARC

1st / 2nd / 3rd Squad (Assassin 1-1 / Assassin 1-2 / Assassin 1-3):

- Pointman
- Team Leader
- Radio Operator
- Assistant Radio Operator
- SARC
- Slackman

Scout Snipers (Sunray):
- Spotter
- Sniper

HMLA 180 (Demon):
- Pilot
- Copilot

Successió del comandament

Platoon Commander -> Platoon Sergeant -> Assassin 1-1 Team Leader -> Assassin 1-2 Team Leader -> Assassin 1-3 Team Leader -> Membre més veterà

Localització HQ

HQ 1st FORECON COY (Assassin): OP Marwey

B. Senyal

Callsigns

HQ 1st FORECON COY: ASSASSIN ACTUAL.
HQ 1st Platoon: ASSASSIN 1-0
1st Squad: ASSASSIN 1-1
2nd Squad: ASSASSIN 1-2
3rd Squad: ASSASSIN 1-3
Scout Snipers: SUNRAY
CAS A-10C: HOG
CAS MQ-9: VULTURE
Transport UH-1Y: ANGEL / DEMON
Airdrop KC-130J: CONDOR
Strike VLS: TOMAHAWK

Freqüències

Canal 1: Malla interna Assassin 1 + Sunray.
Canal 2: Malla CAS.
Canal 3: Malla CASEVAC/Transport.

Instruccions RTO

Realitzar check de radio abans d'iniciar l'operació i durant periodes perllongats de silenci.

Marcatge

Fum verd: Evacuació mèdica (designar LZ).
Fum vermell: Enemics a prop.
Fum morat: Designació objectiu (per foc pesat/artilleria/CAS).
Marcador IR estroboscòpic: Marcatge nocturn.
 
Last edited:
M'agrades: INOXCA

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#3
FI DE CAMPANYA

Després del recompte de l'assistència, i segons els criteris establerts a l'inici de la campanya. Els següents membres del 1er Regiment Amfibi reben la Cinta de la Guerra Global contra el terrorisme expedicionària.

1662290036233.png

Tunyi
Basset
Copess
Stein
Inoxca
Janfotre
Papaos
Via

Moltes felicitats a tots!
 
M'agrades: Copess
Status
No està obert per a més respostes.