Hola

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#1
Hola a tothom, m'acabo de comprar l'ARMA 2 amb l'expansió arrowhead, la dels britànics i la de PMC. Sóc nou amb aquest joc però sóc un gran fan del seu predecessor l'Operation Flashpoint, el que passa és que el meu pc no em permetia jugar a jocs nous, ara amb pc nou ja puc jugar i m'agradaria fer-ho al vostre club. :çseny:
 
#2
Benvingut Diplock,
encantats de tenir-te entre nosaltres.

Aprofito que soc el primer en donar-te la benvinguda per comentar-te que t'has de presentar de forma genèrica a la comunitat dels Cavallers del Cel en aquest sub-fòrum.

Després en Viper (el jefazo) ja et passarà més info sobre com funciona el grup i en Balder sobre el Arma2.

Vinga nano, ens veiem per el TS i en les partides! :çsi:
 

Balder

Més pesat que Kuban
27 Juliol 2010
1,445
1
38
#3
Benvingut siguis! Veig que arribes amb el pac complet i certa experiència en simulació; genial. Esperem que també tinguis bona punteria, ens fan falta bons solats! :çsi:

Com t'ha comentat el company Madelf el primer pas es inscriure's al fòrum general de la comunitat i després allistar-se als corresponents grups que t'interessin. També t'has de connectar al TS i escoltar les amenes i entretingudes indicacions de'n Viper (el admin) sobre el funcionament de la comunitat. Més info:http://www.cavallersdelcel.cat/forums/index.php?threads/4

Més o menys hi ha estipùlat un dia de la setmana per a cada simulador majoritari tot i que això ara mateix està sent modificat. Per ara el dia oficial del ArmA es els dimarts (a partir de les 22:00) però això no treu que es pugui fer qualsevol cosa en qualsevol moment en que hi hagi prou gent disposada.

Estiguis atent als fils de convocatòria d'activitats i apunta't a les que vulguis participar! Actualment al grup fem servir dos standards de software que anem alternant: compatibilitat amb l'arma free i Arma2 CO + mods diversos (ACE, ACRE, I44). Les missions compatibles amb arma free les fem de tant en tant per si algú que es vol iniciar vol provar-ho sense haver de fer la despesa del simulador.

Si tens qualsevol dubte o pregunta no et tallis! Ens trobem al TS!
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#4
Gràcies per respondre tant ràpid, hi ha algun fil obert de tots els mods, pedaços, programes etc que necessito per jugar amb vosaltres? He vist lo del tream speak i ara mateix l'instalaré.
 

Balder

Més pesat que Kuban
27 Juliol 2010
1,445
1
38
#6
Diplock said:
Gràcies per respondre tant ràpid, hi ha algun fil obert de tots els mods, pedaços, programes etc que necessito per jugar amb vosaltres? He vist lo del tream speak i ara mateix l'instalaré.
A la secció "documentació" del forum trobaras instruccions sobre com instalar els mods ACE, ACRE i I44 i si t'interessa el Dayz.

Hi ha, principalment, dues opcions per a instalar mods: maualment o amb algun programa instalador.

Manualment és, en la meva opinió, la millor manera de començar a tenir errors i haver de reinstalar l'ArmA cada pocs mesos.

Jo recomano fer servir el six updater i/o el six launcher. La veritat es que aquest software es una mica conyàs perquè cada cop que l'inicies mira si es pot actualitzar i cada cop que vols iniciar el simulador requreix verificar/actualitzar els mods, però paga la pena sufrir aquestes incomoditats ja que t'assegures que disposes de les versions compatibles amb la gran majoria de servidors que hi ha.
És gratis i el pots descarregar des de la seva pagina web: http://www.six-updater.net/p/download.html
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#7
Perfecte gràcies, ara m'hi poso, el que no trobo és el pedaç arma 2 beta, em podries passar l'enllaç?
 

Balder

Més pesat que Kuban
27 Juliol 2010
1,445
1
38
#8
http://www.arma2.com/beta-patch.php/
Et passo l'enllaç del lloc on et pots descarregar totes les beta però... NO HO FACIS! :mrgreen:

Si fas servir el six-updater aquest ja instala el beta-patch AUTOMATICAMENT als mods que el necessiten.

Sincerament, jo proposo que conservis els accesos directes "originals" sense modificar la linia de comandament amb càrregues de mods ni altres coses i després facis servir el 6Updater, o qualsevol altre launcher que t'agradi més, per a llençar les versions amb mods.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#12
Diplock said:
Una pregunta al six updater hi ha el mod ACE, és el ace 2 que jugueu? és que d'ACE només hi ha aquest.
Si, l'ACE es el correcte, mes tots els ACEX, com t'ha comentat Balder, en aquest post explica com baixar-se els mods, que s'instal·la, etc..

Per l'ACE2.
Per l'ACRE.
Per el Invasion 1944.
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#15
Va estar molt bé la partida d'ahir, llàstima que no aconseguis fer anar el micro :oops:

Crec que ara ja ho he arreglat, després si algú pot entrar al team speak per provar-ho em faria un favor ja que sense poder parlar és complicat jugar, sort que algú em va dir com s'escrivia ç:D

Per cert, la tanqueta aquella per quin motiu no es podia agafar? no ho vaig entendre.
 

Balder

Més pesat que Kuban
27 Juliol 2010
1,445
1
38
#16
Allò que vas agafar era un MHQ (Mobile HeadQuarter, si no recordo malament). Es un tanc que fa de "portal de teletransport" amb la base. Se suposa que es situa en zona segura, prop de la zona objectiu, i la gent viatja allà des de la base instantàniament. Si la desplaces pots malbaratar els plans de qui l'havia situat allà. A més, abans de moure's s'ha de replegar (undeploy) i així t'evités que la gent continuii apareixent. Ahir va haver-hi un moment que, mirant al mapa, vaig veure com darrera teu hi havia una petita estela de jugadors per on havies passat... ç:D En resum que això no es fa.

Al principi hi ha coses que no s'entenen però de seguida se'ls agafa el truc. Tu no tingues vergonya a preguntar tot el que calgui. Naturalment amb el micro funcionant tot millorarà.

Per cert, molt bé ahir, per ser el primer dia! :çsi:
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#17
Vaja si que la vaig liar doncs :oops: de tota manera al bosc on la vaig aparcar era millor ja que estava més a prop del poble que atacavem. ç:D
 
3 Juny 2011
783
0
0
#18
Balder said:
Ahir va haver-hi un moment que, mirant al mapa, vaig veure com darrera teu hi havia una petita estela de jugadors per on havies passat... ç:D En resum que això no es fa.
Que extrany que no li diguéssin res, amb la simpatia que desborden els jugadors online ç:D ç:D ç:D ç:D