Ground Branch, un simulador tactic

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


Pot ser alguns coneixeu aquest simulador en desenvolupament, el http://www.groundbranch.com, al seu dia es va anunciar com una meravella que pretenia destronar els OFP/ArmA i reclamar el regne dels Rainbow Six. D'això fa uns quants anys ja, i se ve encara esta actiu el projecte, avança lentament i sembla ser que s'han centrat en destronar els Rainbow Six. L'any passat van fer un Kickstarter que va fracassar (nomes una quarta part van recaptar), i de moment sembla que la cosa avança lentament. Tot i aixi, haurien de rebre els diners, perquè tenen un projecte molt ambiciós e interessant, i gens arcade.

Podem dir que la regla d'or d'aquesta gent a l'hora de fer el simulador es "lo que no es real no te cabuda en el nostre producte", i es que veient la informació i los vídeos, han estat fent lo que van dir que farien, un simulador. Com a exemple, podem fer recarregues normals i recarregues tàctiques (es a dir, canviar el carregador o deixar caure el que tenim al terra per posar un nou, mes ràpidament); podem obrir portes manualment, forçant el pom, disparant al pany, i amb explosius crec; al posar-nos les NVG, es veu com la nostre ma abaixa les ulleres; per mirar l'hora el tio es mira el rellotge del canell, qualsevol accessori que canviem, te una animació i triga, res de canvis instantanis, VOIP, vista amb el cap lliure com l'ArmA, habilitat per mods, etc... Be, moltes coses.

Per tant es un bon simulador que cal seguir la pista, i espero que tornin a fer un Kickstarter, ja que paga la pena.

Us deixo uns quants vídeos genials on mostren moltes d'aquestes coses.

[youtube]FrV0VAttQ70[/youtube]

[youtube]V1UOtnlwyjg[/youtube]

[youtube]B9e7Er-4LDA[/youtube]

[youtube]V1UOtnlwyjg[/youtube]

[youtube]EeQs-76UtVM[/youtube]

Tinc orgasmes veient aquest sistema de configuració d'equipament i l'armament.
[youtube]j0mF3gryPus[/youtube]
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#2
:çamor:

Llàstima que no em vaig enterar en el seu dia del projecte Kickstarter d'aquesta gent. Els vaig a contactar per proposar que facin compatible amb l'Oculus Rift + STEM i això segur que fa que tinguin més adeptes. Si fan això al kickstarter ho tenen garantit jo crec.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
A la web tenen una secció que es diu NORG molt interessant. NORG vol dir Natural Order of Realistic Gameplay (Ordre natural del joc realista), i ho expliquen de diferents maneres. Hem quedo amb la frase "Removing realism to promote realism DOES NOT WORK and negatively affects the entire game design", remoure el realisme per promoure el realisme NO FUNCIONA i afecta negativament al disseny del joc.
La frase be de l'exemple que donen, que es el salt als jocs, als OFP/ArmA no podem saltar, no ho van posar per no veure gent saltant i disparant constantment com al Counter-Strike, lo qual es absurd i molt molest. I ells ens expliquen que lo realista no es treure la capacitat de saltar, lo realista es posar una capacitat limitada de saltar, igual que un soldat, saltar pot cansar, no podem disparant be i saltar a l'hora, les ferides ens limiten la capacitat de saltar, etc... tot això estarà implementat.
Bàsicament no volen un joc arcade balancejat, volen un simulador realista, però de veritat. Hem sembla una filosofia genial.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
Els hi he escrit un fil dient que ara es el moment de tornar a llançar una campanya de crowfunding, explicant els motius, en aquest enllaç.
http://www.blackfootstudios.com/forums/ ... topic=6793

"Primer de tot disculpeu el meu anglès, però no és el meu idioma natiu. Crec que ara és un bon moment per tornar a llançar una campanya de Kickstarter, és cert que l'altra va fracassar, però en gran part va ser perquè aquest tipus de campanyes finançades per mecenes encara no s'havien consolidat com el futur del desenvolupament, estava en els seus començaments.
Si ens fixem en les campanyes guanyadores, el boom va començar a partir de l'estiu del 2012, abans d'això, els projectes tenien bastants possibilitats de fracassar. Però és a partir de l'estiu del 2012, quan les campanyes aconsegueixen recaptar 400, 3000 vegades més que el que demanaven, si aneu al cercador de Kickstarter veureu molts exemples. I amb aquesta nova forma de finançament, apareixen mes web de l'estil.
La campanya de GB va començar l'1 de juny, una data encara precària, i en part per això no va aconseguir recaptar l'estimat.

És per tot això, que crec que si ara tornen a llançar la campanya aconseguiran superar molt la quantitat estimada.

A més, aquest simulador té la capacitat d'incloure suport d'Oculus Rift, que ara té un gran impuls. Si en la campanya inclouen que tindrà suport natiu de Oculus Rift, amb algun vídeo demostratiu a poder ser, i es fa difusió en els mitjans habituals de RV, tindrà l'èxit gairebé assegurat".
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#5
Jo els vaig enviar un mail al contacte de la plana web exposant de manera similar que si feien un nou kickstarter i amb suport pels nous periférics com STEM i Oculus Rift tenien un gran nombre d'usuaris potencialments interessats. Si llençan la campanya de Kickstarter faré propaganda en totes les comunitats fins que ho treguin çXD
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#9
Noves noticies, Blackfoot Studios ha confirmat que al final no hi haurà Kickstarter, perquè lo que faran es un Accés Anticipat des de la web oficial, per tenir un joc Alpha suficientment potent per presentar a Steam i fer allà el segon Accés Anticipat. Estan ultimant els detalls (contractes legals amb Epic sobre el motor UE4, etc...) i d'aquí unes setmanes llançaran a la web oficial un paquet de patrocinadors, estil Kickstarter, perquè comprem el que vulguem i aixi tinguem Accés Anticipat a la versió en desenvolupament del simulador, i aixi tenir un finançament continuo. Aixi que haurem d'estar a la guait.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#10
Doncs no ho veig tampoc malament que facin aquests sistema. Una mica pensant com va fer bohemia amb l'Alpha de l'Arma3. Si no supera els 30 € segur que acabo comprant un accés anticipat :çsi:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#16
Doncs ja han publicat una demo tècnica gratuïta que podeu baixar.
http://www.groundbranch.com/store/

Nomes heu de fer clic a Download, i al preu podeu posar 0 (ells mateixos ho diuen), i pagar alguna cosa, com vulgueu. I baixeu la demo que no cal instal·lar, es portable.

De moment apunta maneres, es interessant tot i que no te massa coses. La personalització de l'equip es interessant, en alguns aspectes mes complet que el Virtual Arsenal de l'Arma 3, i les tecles i opcions son una mica curioses, però interessants, comentar que te PIP a les mires, tot i que l'acabat no m'ha convençut de moment.
En general no te mala pinta, i a veure com evoluciona.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#18
La gent de BlackFoot Studios no ha fet un nou Kickstarter però ha seguit el model de Bohemia amb l'Arma3 hi han fet en la seva botiga online l'opció de pre-compra d'Steam d'una versió de desenvolupament. Personalment penso que es interessant donar-li suport a la campanya si us sobra $19,99, això si, el risc de que no veiem mai una versió final comercial de qualitat es prou elevat ja que a diferència dels sistemes de finançament social aquí si pagues ells no es comprometen a res (o almenys això he entès) tot i que molts sabem que a l'hora de la veritat no tens cap garantia amb Kickstarter.

Diferents opcions de compra disponibles


Es pot comprar en la seva botiga
http://www.groundbranch.com/store/

Per ara tenen una versió multiplayer jugable només amb opció "deathmatch" i disponible només amb l'opció "Operator Edition". S'espera que a l'agost del 2015 estigui obert l'accés de la versió de desenvolupament a Steam.

Estarem alerta de les novetats que vagin fent ç;)

Edició1: Per cert el seu Trello on hi ha el desenvolupament en aquest enllaç
Edició2: Si algú està interessat en comprar una versió de "Operator edition" surt més econòmic comprar diverses de cop (si es compren 4 llicències de cop surt a $27.5 cada llicència). Interessats enviar missatge privat