Ground Branch (inspirat en el Rainbow Six original)

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
870
65
28
#1
Es tracta d'un shooter tàctic estil Rainbow Six (els originals, no els d'ara), pensat tant per a cooperatiu com PvP. Incorpora mecàniques realistes que tots els senyorets de l'ArmA coneixem i un olor a oldschool força potent. Està essent desenvolupat per un petit estudi format per antics treballadors de Red Storm que van desenvolupar els Rainbow Six originals (per tant coneixen be el producte).

Ja feia temps que no en seguia el desenvolupament i avui m'ha picat la curiositat per veure com anava i he vist que aquest Agost ja va sortir a la vendra en pre-alfa.

https://store.steampowered.com/app/16900/GROUND_BRANCH/

https://www.groundbranch.com/

A veure si li fem una ullada perque pinta molt bé.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
870
65
28
#3
A mi d'entrada el que m'ha agradat es que abans de començar la missió, tothom surt a una sala de briefing on et pots equipar, revisar l'armament, provar-lo a un camp de tir i fer la planificació de la missió, briefing, etc. I pel que he vist un cop acabada també apareixerà tothom a una zona per a analitzar i fer el debriefing. Encara esta força verd i sembla que hi estan treballant activament, pero pot ser una alternativa interessant al SWAT 5 o un Rainbow Six Rogue Spear actualitzat als nous temps :)
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,588
29
48
#5
Veurem com acaba, si acaba. Però la idea és molt bona. Trobo a faltar els Rainbow Six originals. (y)
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
870
65
28
#6
Home doncs ara estan traient 2 actualitzacions al mes com a minim, molt estancat no sembla. Ara bé cal estar atent a veure si acaba sorgint algo interessant, de moment sembla ben encaminat (l'acabo de comprar i provar).