Escape from Tarkov, un nou simulador de combat

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


Doncs he trobat aquest joc de casualitat, està en fase beta encara (a la web podeu signar per participar a la beta) i veient els videos te molt bona pinta. Es clar que es basa en el Day Z, ja que l'inventari es molt semblant, però no se de qui es el joc.
http://www.escapefromtarkov.com/

Els gràfics son molt bons, les armes es poden personalitzar com a l'Arma 3, però amb una interfície mes guai, i serà mon obert. La veritat es que no se si te zombis, al vídeo que he vist només he vist PVP, però te bona pinta. Al web seu hi han mes vídeos es veu.

[youtube]9Il9AlSgmic[/youtube]

El trailer mola :çsi:

[youtube]IPlnHe9l34E[/youtube]
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
Re: Escape from Tarkov, un nou Day Z supervitaminat

El primer vídeo de desenvolupament. I te una pinta genial. un munt d'animacions, i podem fer diferents tipus de recarregues de l'arma, tàctica, rapida, normal, etc...
[youtube]TJfcaCmMy7c[/youtube]

De moment m'està agradant molt el que veig, tant que es una llastima que això no sigui un Arma 4 diguem.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#5
Té una pinta brutal, llàstima que sigui més estil DayZ que no simulador. Tot i que mai he set partidari del PvP o el TvT potser va ser temps d'obrir la ment amb aquest joc. Els gràfics que veig em fa pensar que segurament sigui un joc i no un simulador, ja que no crec que tingui modelat com en l'Arma el tema balístic, sí que es veu moltes particules per efectes especials però dubto que estigui modelat la física de cada bala entre d'altres coses. També es molt discutible si un model complex com considero que té el simulador d'Arma no té perquè ser millor si el model simplificat que hem sembla preveure de Escape from Tarkov es eficient i funcional.
Estarem a l'aguait d'aquest joc a veure com evoluciona :çruc:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#6
Segon diari de desenvolupament (en rus amb subtítols en angles de moment).

La major part del video es tema qualitat gràfica, si es molt alta, això es bo, esperem que la resta siguin mes de mecàniques de joc.
Atenció al minut 2:20, on es veu un edifici de tres plantes totalment modelat al interior, totes les habitacions. Llastima de l'estètica russa dels edificis, que mai m'han agradat.
Minut 10:15, on es pot veure els accessoris de les armes, molts mes que a l'Arma 3, culata, recamara, anima, empunyadura, dos mires, etc...

[youtube]eUwNFRGD-dA[/youtube]

Actualitzat 18/03/2016:
I amb veus en anglès.

[youtube]vof9Fquazxs[/youtube]
 
21 Març 2016
3
0
0
#12
Nois! Tinc informació fresca que potser que us interesi. Bé aquest dissabte dia 2 al twitch oficial de Escape From Tarkov s'ha confirmat un livestream!!!
Un per ruskies i l'altre per anglesos, clarament anirem al que ens han dedicat en català només per a nosaltres. :çruc:
Bé en cas de que us perdeu el directe el pujaran a Youtube, la hora de streaming serà 21:00 hora de Moscow, 18:00 UTC, 14:00 EDT, 11:00 PDT.
Ni idea de quina és la nostra suposo que la UTC/GMT millor si algu m'ho confirma.
:çseny:
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#15
Per si no tothom està al cas de les noticies d'aquesta gent l'altre dia vaig rebre un mail on anunciaven l'alpha pel 4 d'agost :çsi: