Divendres 17 Nov Tornem a Vietnam!!

9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#1
La "aventura de Cambodja" es la Invasió de Cambodja el 1970 per part dels ARVN de Vietnam del sur i dels Estats units amb el doble objectiu de tallar la ruta Ho Chi Minh i atrapar a les forces nordvietnamites que també havien entrat a Cambodja per derrocar als Khmer Rouge.

MODSET:

1.- 1RA BÀSIC
@CC_CBA_A3
@CC_ACE3
@CC_ACEX
@CC_ICONA
@CC_ACRE2


2.-MAPES NOVETAT
@CUP terrains CORE

2.-OPCIONAL
@CC_A3_PADDLE_MOD
@CC_AdvancedRapelling
@CC_AdvancedUrbanRapelling
@CC_ALiVE
@CC_HRP (unicament pels que feu servir el Track IR, si no, no cal que el carregueu)
Com ultimament el enhanced movement dona molts problemes i la gent es fereix o fa clipping, de moment no el farem servir.

3.- ADICIONALS NECESSARIS:

UNSUNG VIETNAM MOD ECHO NOU!!!!: El trobareu a Steam http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=943001311

@camofaces; petit mod per maquillar-se i estar mes guapos. CAMOFACES (http://www.armaholic.com/page.php?id=27113)

@UNSUNG_ALIVE : Mod de compatibilitat entre Alive i Unsung : (https://sabercathost.com/2rDE/@UNSUNG_ALiVE.zip) link actualitzat!!! - No confondre aquest mod amb el @UNSUNG_ALIVE_DELTA!!!

ATENCIÓ!!! PODEN HAVER CANVIS DE ULTIMA HORA EN EL MODSET. DEMA DIJOUS A LA NIT, POSARE EL POST DEFINITIU AMB EL MODSET
 
24 Novembre 2014
120
0
0
Girona
#9
Deixant de banda els problemes tècnics de la missió un aspecte que voldria comentar ve relacionat directament amb les Normes de convivència bàsica de les missions internes.

A la partida d'avui teníem el problema que al entrar un jugador al servidor es reiniciava l'equipació de la resta de jugadors, tot i això hi ha hagut un membre de la comunitat que ha entrat durant la missió, suposo que en cap moment ha demanat permís per fer-ho. Aquest fet ha posat més difícil la situació de les persones que estàvem intentant sortir de l'àrea objectiu.

Fets com aquest a part de dificultar la pròpia partida et fan treure les ganes de participar en missions, sobretot si li sumes altres problemes com començar la partida una hora tard, com a mínim, cosa que no sempre és provocada per problemes tècnics i que, en aquests casos, també es solen incomplir normes de la comunitat. Reconec que alguna vegada jo també he incomplert alguna norma, ara bé, no trobo que sigui útil tenir-ne tantes si al final la majoria acaben sent paper mullat.
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#10
Segons la normativa s'ha de demanar al comandant de missió i aquest acceptar o no la petició. Li podem passar per aquest cop perquè el membre del que parlem fa poc que ha entrat i és molt possible que desconegui les normes de convivència, però és bo que li posis l'enllaç.
Però com dius, les normes estan per complir-les, i es responsabilitats de tots fer-les complir, no només del lider o del editor o del staff, si algú veu alguna norma que s'estigui incomplint, que avisi ;)
 

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,001
96
48
#11
Bé si som puristes, ahir crec que tots vem faltar a alguna normativa. Cadascú que faci l'autocrítica que cregui convenient.

Tanmateix més val deixar-ho estar ja que el cúmul de problemes hi va influir en gran part... :çno:
 
24 Novembre 2014
120
0
0
Girona
#12
Li podem passar per aquest cop perquè el membre del que parlem fa poc que ha entrat i és molt possible que desconegui les normes de convivència, però és bo que li posis l'enllaç.
Tampoc era la meva intenció que se'l castigués, si ha servit perquè sàpiga el que ha de fer si torna a trobar-se en aquesta situació ja està bé. :çsi:

Bé si som puristes, ahir crec que tots vem faltar a alguna normativa. Cadascú que faci l'autocrítica que cregui convenient.

Tanmateix més val deixar-ho estar ja que el cúmul de problemes hi va influir en gran part... :çno:
D'acord, ahir es van acumular molts problemes, però si l'incompliment de la normativa de la comunitat (sobretot alguns punts) no fos un fet tant habitual no hauria escrit aquest missatge al fòrum. No és per començar a assenyalar gent, només és per queixar-me d'un problema, cadascú és prou gran per saber el que fa.