Dissabte 2 de Juliol a les 2200Z - Op. Goldwater

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,003
97
48
#1


REQUISITS
ArmA3 + Estàndard del grup + CUP Terrains (NOVA VERSIÓ)

SITUACIÓ

Fa escasos mesos una organització criminal formada principalment per tropes ruses desertores i mercenaris de diferents països ha pres control de la petita illa d'Utes al Pacífic Nord.

L'organització te com a objectiu establir una base permanent per al tràfic d'armes a gran escala. Fa pocs dies varem saber que un dels nostres agents infiltrats a l'organització destinat a aquesta illa va ser capturat pels traficants just quan es disposava a realitzar una transmissió d'urgència.

L'alt comandament ha enviat part de la flota de la 11th MEU a la zona per tal de rescatar l'agent i obtenir tota la informació que ens sigui possible.

FORCES AMIGUES

- 1 MEF
- 160th SOAR
- MSOT 8210 (nosaltres)

FORCES ENEMIGUES

- Desertors rusos i mercenaris

MISSIÓ

Rescatar a l'agent infiltrat nom en clau Sheep.

Un cop rescatat i si el comandament ho veu possible, assaltar la base aèria, destruint els diposits de combustible y obtenint tota la informació possible de l'HQ enemic.

Es recomana fer servir el suport aèri un cop hagin estat abatudes les possibles amenaces AA de la base aèria. S'ha confirmat la presència d'aeronaus i blindats enemics.

Meteorologia: nit amb lluna, boira espesa, poc onatge.

EXECUCIÓ

1MRB, 1MSOC, MSOT8210 (Reaper):
1. Preparar equipament i configurar radios al USS Makin Island.
2. Embarcar a les llanxes Zodiac CRRC.
3. Insertar-se a Utes (punt d'inserció a decidir).
4. Rescatar a Sheep.
5. Destruir diposits de combustible.
6. Asaltar HQ enemic i obtenir inteligència.
7. Extracció a USS Makin Island.


ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

Suport

2x UH-1Y Venom (Transport).
2x AH-1Z Cobra (CAS).

4x Zodiac CRRC.

Abastiment

- Armeria a l'LHD.

COMANDAMENT/SENYAL

Radio UHF (curta):
Reaper 1: 101 KHz
Reaper 1-0: 121 KHz
Reaper 1-1: 122 KHz
Reaper 1-2: 123 KHz

Radio VHF (llarga):
Suports/vehicles: 51 KHz

Senyals:
WOLF ONE: UH-1Y Venom (Transport)
WOLF TWO: UH-1Y Venom (Transport)
VIPER ONE: AH-1Z Cobra (CAS)
VIPER TWO: AH-1Z Cobra (CAS)

ROLS

Reaper 1-0
Líder d'equip: Magnetar
Suboficial d'operacions:
Suboficial de comunicacions (JTAC): SilverArrow
SARC (Special Amphibious Reconaissance Corpsman): Moska

Reaper 1-1
Líder d'element (GR): Kronus
Critical Skills Operator (FA): Atunero
Critical Skills Operator (TD):
Critical Skills Operator (AT): LaResistance Mike
Critical Skills Operator (TEDAX):

Reaper 1-2
Líder d'element (GR):
Critical Skills Operator (FA):
Critical Skills Operator (TD):
Critical Skills Operator (AT):
Critical Skills Operator (TEDAX):

ASSISTENTS
-

IMPORTANT

- Sortim ja equipats amb tot lo necessari, tot i així a l'LHD hi ha una armeria senzilla i una sala de briefing per si escau.
- Per accedir a les Zodiac s'han habilitat un parell d'escales just davant de l'armeria que baixen fins a l'aigua, heu d'anar amb compte al baixar ja que us podeu matar si caieu malament a l'aigua. També es pot pujar pero igualment amb molt de compte, mes val baixar i pujar un a un i poc a poc.
- Els suports només els pot cridar el JTAC.
- El sistema mèdic es diferent a l'habitual: no hi ha respawn, per reviure els metges t'han d'estabilitzar i aplicar kit mèdic, també s'ha desactivat l'instant death i ara si mors caus en estat inconscient amb un temps de marge de 20 minuts si no et curen llavors mors, si et reviuen una vegada la seguent moriràs directament.
- Es important que us baixeu la última versió del CUP Terrains Complete, ja que va sortir la nova versió fa pocs dies. Teniu l'enllaç a dalt.
 

SilverArrow

Administrador
Membre del personal
Administració
Community Manager
6 Novembre 2014
1,887
94
48
#4
+1 :çsalut:

- - -

Notes perepunyetes

Que vol dir FA i TD?

I que vol dir MRC i MRT?

A dia d'avui, el MRR (Marine Raider Regiment) està composat de 3 MRB (Marine Raider Battalion), que alhora estan composats de 4 MSOC (Marine Special Ops Company), que estan composades de 4 MSOT (Marine Special Ops Team).

Curiosament abans MRR i MRB eren MSOR i MSOB, però van canviar l'any passat en adoptar el nom de Raiders.

Apunt a part, generalment els MSOT tenen 2 corpsman SARC, un per cada element. A no ser que vagin curts de metges. Els MSOT són pràcticament una copia dels ODAs dels boines verdes (els equips A), però afegeixen dos rols més al element de comandament.

Fes-hi un cop d'ull:
http://www.marines.mil/Portals/59/Publi ... 05-12D.pdf
 

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,003
97
48
#5
FA -> Fuseller automàtic.
TD -> Tirador designat.

Lo de MRC i MRT es un error meu ja que quan van canviar de nom a Marine Raiders vaig assumir que les unitats també ho havien fet, pero veig que no totes, prenc nota d'això. Sobre l'estructura de l'MSOT, la que hi ha allà la vaig treure de la wikipedia fa temps, tot i que pel que veig ara l'han actualitzat i als elements tàctics s'inclou un SARC entre altres coses, faré el mateix en les seguents missions.

The base unit of the MSOR is the fourteen-man Marine Special Operations Team (MSOT). Each 14-man MSOT is organized into three elements: a Headquarters (HQ) and two identical Tactical Squads. The HQ element consists of a Special Operations Officer Team Leader(SOO/Captain), Team Chief (Master Sergeant CSO), Operations SNCO (Gunnery Sergeant CSO), and a communication SNCO. Each Tactical Element consists of an Element Leader (Staff Sergeant CSO), three Critical Skills Operators (Sergeant/Corporal CSOs), and a Navy Special Amphibious Reconnaissance Corpsman (SARC). The organization allows a Team to operate on its own if needed, but maintains the ability to operate as part of a bigger unit such as an MSOC or SOTF, similar to Army Special Forces ODA/B.
:çsi:
 

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,003
97
48
#9
Al final demà no hi podré ser, he pujat la missió al canal d'Edició del TS per qui fagi de servidor. Recordeu que necessitareu tot l'estàndar i el CUP Terrains 1.2.0

:çsi: