Dissabte 14 d'Octubre 22.00 h - Operation Flipper

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,001
96
48
#1


REQUISITS

ArmA3 + APEX
- 1RA - Bàsic (CBA_A3, ACE3, ACEX, ACRE2, Icona)
- 1RA - Mapes
- 1RA - Opcional (Paddle Mod)
- Iron Front A3
- Iron Front A3 ACE3 Compatibility Patch
- Faces of War
- Aliabad Region


NORMES
Normes de convivència a les partides.

SITUACIÓ

L'Operació Flipper (també anomenada "Rommel Raid") va ser una operació de comandos Britànica durant la Segona Guerra Mundial i duta a terme per soldats del Comando No. 11. La operació es basaba en un atac directe i per sorpresa al quartel general del mariscal de camp alemany i comandant de l'Afrika Korps, Erwin Rommel. La operació es va dur a terme la nit del 17 i 18 de Novembre de 1941 a un punt conegut prop de Beda Littoria, Cirenaica, Libia.

Forces aliades:

- No. 11 (Scottish) Commando

Forces hostils:

- Afrika Korps

MISSIÓ

La missió te com a objectiu principal la infiltració per mitjans amfibis dins de territori de Libia controlat per l'Afrika Korps per tal d'atacar per sorpresa el quartel general del mariscal de camp Erwin Rommel. L'objectiu de l'operació es capturar l'objectiu amb vida sempre que sigui possible.

La presencia de tropes de l'Afrika Korps a la zona es molt elevada tot i que no s'esperen blindats ni gaires vehicles, doncs no disposen de gaire combustible.

Mapa de l'Àrea d'Operacions:



EXECUCIÓ

Part del Commando No. 11 serà insertat amb bots inflables des dels submaríns HMS Torbay i HMS Talisman just davant de les costes Libies a Cirenaica no mes tard de mitjanit del día 17 de Novembre.

Les forces es desplaçaràn en ocultació absoluta fins a arribar al punt conegut marcat en el mapa proporcionat i situat terra endins.

Cal esperar que el quartel estigui ben vigilat, caldrà atacar la casa principal per dos flancs de manera simultània per així evitar qualsevol fugida.

Cal capturar a Rommel amb vida sempre que això sigui possible, en cas contrari serà suficient neutralitzar-lo i confirmar baixa.

Per a l'extracció, el comando haurà de refer el camí cap a la platja, embarcar als bots i remar fins als submarins que els estaràn esperant.

ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

- Equipament bàsic segons rol, medicines i subministraments bàsics al bot de comandament.

COMANDAMENT/SENYAL


Callsigns:

- FOXHOUND 0: HQ
- FOXHOUND 1: Assalt
- FOXHOUND 2: Cobertura

ROLS

FOXHOUND 0 (HQ)
- Comandant
- Assisent
- Enginyer sapador
- Metge

FOXHOUND 1 (Assalt)
- Líder d'equip
- Metrallador
- Enginyer
- Fuseller
- Metge

FOXHOUND 2 (Cobertura)
- Líder d'equip
- Metrallador
- Enginyer
- Fuseller
- Metge

SERVIDOR

- 31.214.162.164:2302

EDITOR

- Atunero

APUNTATS

- Atunero
- Copess
- Kronus
- SilverArrow
- Moska
- Paperboy

ASSISTENTS

- Atunero
- Copess
- Kronus
- SilverArrow
- Paperboy
- Viper

RESULTAT

Victòria parcial, l'assalt al HQ enemic va ser un èxit i tot i que es va abatre a un alt oficial enemic no es va poder identificar si era realment Rommel, durant l'assalt però van caure dos membres de l'equip i un tercer va morir camí als bots. La resta de l'equip va poder arribar al submarí.

[youtube]YyReGCDnjH4[/youtube]