Dimarts 31 Octubre. Prova Prei Kmaoch Luong.

9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#1
Donat que el dimecres es festiu, si el dimarts algú s'ofereix per fer de servidor dedicat, podríem fer una primera prova en plan insurgency del mapa Prei Kmaoch Luong (Cambodja) Si va be sería el preludi d'un hub de campanya basat a a les operacions del 5é de forces especials abans i durant la "aventura de Cambodja" (Invasió de Cambodja el 1970 per part dels ARVN de Vietnam del sur i dels Estats units amb el doble objectiu de tallar la ruta Ho Chi Minh i atrapar a les forces nordvietnamites que també havien entrat a Cambodja per derrocar als Khmer Rouge.)

MODSET:

1.- 1RA BÀSIC
@CC_CBA_A3
@CC_ACE3
@CC_ACEX
@CC_ICONA
@CC_ACRE2

2.-OPCIONAL
@CC_A3_PADDLE_MOD
@CC_AdvancedRapelling
@CC_AdvancedUrbanRapelling
@CC_ALiVE
@CC_HRP (unicament pels que feu servir el Track IR, si no, no cal que el carregueu)
Com ultimament el enhanced movement dona molts problemes i la gent es fereix o fa clipping, de moment no el farem servir.

3.- ADICIONALS NECESSARIS:

@ UNSUNG_3.0_DELTA : a pesar del nom de la carpeta, el que teniu que baixar es el UNSUNG 3.1 DELTA (http://www.armaholic.com/page.php?id=29948) Si baixeu el 3.0 també us fará falta el patch per pasar de la 3.0 a la 3.1,. per tant es millor baixar-se la versió sencera 3.1.

@Medium Utility Helicopters : Mod de helicopters Huey fins que els de Unsung arreglin els seus: MEDIUM UTILITY HELICOPTERS v1.1 (http://www.armaholic.com/page.php?id=28841)

@camofaces; petit mod per maquillar-se i estar mes guapos. CAMOFACES (http://www.armaholic.com/page.php?id=27113)

@UNSUNG_ALIVE : Mod de compatibilitat entre Alive i Unsung : (https://sabercathost.com/2rDE/@UNSUNG_ALiVE.zip) link actualitzat!!! - No confondre aquest mod amb el @UNSUNG_ALIVE_DELTA!!!

Mapa Prei Khmaoch Luong http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=950966660


Una mica sobre el mapa...

[youtube]cHju4gBn5DA[/youtube]

No es pot dir que el tio no hagi capturat l'ambient d'una base USA a vietnam

Abans de la ofensiva, El 5é de forces especials es va traslladar a la zona controlada per la famosa 1a divisió de cavalleria aerotransportada i des-de les posicions del 1AC va conduir LRRP a Cambodja (Les LRRP son patrulles de incursió profunda darrere les lineas enemigues per reconeixer el terreny i conseguir informació) per preparar l'operació Menu, una operació encoberta en la que els EEUU van llençar mes de 108.000 tones de bombes sobre Cambodja abans de la invasió. Durant la ofensiva (i també després d'aquesta), el 5é de forces especials va continuar operant a Cambodja.



Com es veu al mapa, la ruta Ho Chi Minh transitava per Cambodja perque la republica popular de vietnam del nord creien que els estats units no atacaríen cambodja per bombardejar les seves tropes. Així que feien servir les zones de jungles al nord de cambodja com zones de transit, de descans i reorganització de tropes, Zones de entrenament i establiment de magatzems de municions i reserves.

La invasió de cambodia. per part del exercit sudvietnamita i les tropes de EEUU. El 1er de cavalleria va trovar forta resistencia i va tenir moltes baixes.


Campanya de bombardeig de Cambodja. Desde Març de 1969 fins cuatre anys despres, la operació de bombardeig es va mantenir en secret pel pentagon i unicament al 1972 el congres es va enterar de que els EEUU havíen convertit cambodia en un dels llocs mes bombardejats del planeta.