Dilluns 25, Arma 3 "Jagdtag: Dia de Caça" a les 22:00h

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#1


REQUISITS
ArmA3 + Estàndard CC

SITUACIÓ

Les relacions entre les dues principals potències militars es cada cop més tensa. Els últims esdeveniments, l'atac per part de l'exèrcit del CSAT a les bases aliades a Stratis organitzat segons els últims informes d'inteligència per un membre del servei d'espionatge aliat a l'illa, ha portat les relacions a un punt de no retorn.

La situació a Stratis és totalment desconeguda ja que les comunicacions per ràdio es van interromptre de forma sobtada, ara farà dos dies, just quan s'evacuava a un supervivent de l'equip de d'espionatge amb informes sobre l'activitat enemiga a l'illa després de l'atac. Com a conseqüència, el contacte amb les tropes aliades supervivents a la zona, l'esquadra d'infanteria mecanitzada Gossos d'Acer, s'ha trencat completament. El protocol dicta que en cas d'emergència les tropes es reagruparan a una granja abandonada a les coordenades 045068 però es té la certesa de que el punt de reagrupament ha estat compromès degut a la traïció perpetrada per un dels nostres agents.

Degut a la gravetat de la situació, dos equips altament especialitzats han sigut designats per actuar amb contundència i celeritat: és l'hora de caçar!


FORCES AMIGUES

- Esquadra d'Infanteria mecanitzada Gossos d'Acer (sense comunicació per ràdio).


FORCES ENEMIGUES

- Desconegudes però degut a la celeritat i contundència de l'atac es creu que són abuntants amb possible presència d'infanteria mecanitzada.

MISSIÓ i EXECUCIÓ

Dos equips d'intanteria seran desplegats al nord de Stratis per tal d'evaluar la situació i actuar amb la màxima velocitat possible. L'equip de bussejadors, Gos de Caça 1, intentarà localitzar les restes de l'helicòpter desaparegut per rescatar possibles supervivents i/o recuperar els informes d'inteligència abans de que ho faci l'enemic. L'última posició confirmada es 070606.
Per altra banda, l'equip de terra amb el nom en clau Gos de Caça 2, farà inserció al punt LZ2 per acte seguit es dirigir-se al punt de reagrupament (045068) i alertar l'esquadra Gossos d'Acer del perill. Junts inentaran destruir els possibles inhibidors de la senyal de ràdio.
L'objectiu prioritari d'ambdós equips és obtenir la localització del traidor i eliminar-lo.

L'extracció es farà a càrrec de Falcó 1 sota el protocol de radio Alfa en cas de que s'hagi pogut reestablir la comunicació per ràdio. En cas contrari, les tropes es reagruparan a les cases abandonades a 053042 i adoptaràn un perfil baix fins que puguin ser rescatades.



Tasques
- Inserció al punt LZ1 (Gos de Caça 1) i LZ2 (Gos de Caça 2).
- Gos de Caça 1 buscarà els supervivents de la tripulació de l'helicòpter desaparegut per tal d'obtenir els informes de situació.
- Gos de Caça 2 es reagruparà amb l'esquadra d'infanteria mecanitzada Gossos d'Acer per alertar-los del perill i a ser possible destruïr els inhibidors de senyal de ràdio.
- Tasca prioritaria: localitzar i eliminar el traidor.
- Extracció per helicòpter a càrrec de Falcó 1 sempre i quan s'hagi pogut reestablir la comunicació per ràdio. En cas contrari els diversos grups es reagruparan a les cases abandonades a "053042" per assolir un perfil baix.
- Degut a l'escassa informació l'esquadra haurà d'improvitzar sobre el terreny i prioritzar objectius.

ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

Suport
- Sense suport.

Abastiment
- Sense abastiment.

COMANDAMENT/SENYAL
Cavallers del Cel SOP "Standard Operating Procedure"

ROLS

GOS DE CAÇA - Canal alternatiu 5 - Freqüència 41

GOS DE CAÇA 1 - Equip de bussejadors - Canal 1 - Freqüència 201
- Líder d'esquadra: Viper
- Fuseller AT4: Lliure
- Fuseller automàtic M249: Magnetar
- Granader: Lliure
- Tirador: ZeroQ
- Metge: Tuixó


GOS DE CAÇA 2 - Equip de terra - Canal 2 - Freqüència 202
- Líder d'equip: Silverarrow
- Antitanc (Javelin): Arnau002
- Especialista en explosius: Frodo
- Fuseller automàtic M249: Diplock
- Granader: Lliure
- Metge: Davidaf

APUNTATS

- Magnetar
- Viper (Lider d'esquadra)
- Diplock
- ZeroQ (Tirador)
- Frodo
- Tuixó (Metge a qualsevol dels equips)
- Arnau002 (Antitanc)
- SilverArrow
- Kopant
- Davidaf

Apunteu-vos i escolliu un rol, tot i que el que fagi de líder d'esquadra podrà reassignar-los com cregui convenient. Es necessiten entre 8 i 12 membres per complir els objectius.

Han assistit

- Magnetar
- Viper
- Diplock
- ZeroQ
- Frodo
- Tuixó
- Arnau002
- SilverArrow
- Davidaf
 

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#7
Viper said:
Magnetar penja la missió en el fòrum privat d'editors, perque els que haguem de fer de servidor la tinguem ç;)
Ho sé Viper però vull acabar de retocar un parell de coses aquest cap de setmana i fer les últimes comprovacions. Fa molt de temps que no creo una partida per l'arma i és la primera COOP amb més de 3 jugadors xD. Vull assegurar-me de que tot vagi el més bé possible.

Per acabar, com a líder d'esquadra ja diràs on vols assignar aquelles membres de la comunitat que no tenen preferències pel rol. Recorda que en aquesta partida les comunicacions per ràdio són dubtoses i els dos equips tenen punts d'inserció diferents però tot i això han de treballar conjuntament per assolir els objectius... Quina putada eh!!! :çseny: :çseny: :çseny: