Dilluns 21, partida ArmA 3 "CTF" a les 22h

Status
No està obert per a més respostes.

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


REQUISITS
ArmA3 + Estàndard CC

MISSIÓ
Per cremar adrenalina i rebaixar la tensió del dia a dia, hem preparat una CTF "Capture the Flag" o Capturar la bandera en Català, per l'A3. Dos equips, dues banderes, un recinte tancat, un temps limitat, i molta acció i diversió, aquesta es la formula.

Farem dos equips com vulguem, que podem anar intercanviant, i tindrem un temps limitat de partida, en el qual haurem de capturar tantes vegades com puguem la bandera enemiga al temps que protegim la nostra.
Per poder capturar una bandera, al lloc de la bandera hi ha una motxilla al terra amb els mateixos colors que la bandera, agafem la motxilla i llavors hem d'aconseguir passar per sobre de la nostre bandera, perque es capturi automàticament. Hi ha l'opció de deixar la motxilla al terra per si li volem passar a un company.

El recinte esta delimitat, veureu unes banderes grogues al terra, si sortiu fora del perímetre moriu, i si entreu a la zona de respawn de l'altre equip també moriu.
Cada vegada que apareixeu us surt una pantalla per seleccionar armament, tanmateix a la zona de respawn sempre podeu anar a canviar-vos d'armament o agafar mes munició. L'arsenal està limitat ja que no tindreu VAS.

Al final de la ronda, guanya qui ha capturat mes banderes, en cas d'empat, guanya qui ha tocat mes vegades la bandera de l'altre equip i en cas d'empat guanya qui ha eliminat mes rivals.

Vinga, apunteu-vos, no us podeu perdre com em folren a plom!!!

APUNTATS
- Viper
- Molina
- Tuixó ?
- ZeroQ
- Frodo
- AC_DC
 
Status
No està obert per a més respostes.