Curs EBC, Examen final, Dilluns 2 de Març

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


Descripció de la classe

I per fi l'examen final. Els instructors vam estar parlant, i sabem que el curs s'ha allargat molt, i no s'ha pogut posar en practica de moment tot el que s'ha impartit, per això l'examen reflexa aquesta realitat. Es prou fàcil perque tots el pugueu superar, però prou difícil perque compleixi la seva funció. Igualment no sols tindrem en compte la vostre nota final, si no també el progres que heu tingut fins ara.
Com a punts a remarcar, en Deyvol no pot fer l'examen ja que s'ha perdut mig curs, i l'Arnau que en un principi se li va indicar que no tindria opció a examen i per tant a pujar de rang si que tindrà aquesta opció, ja que creiem que ha tingut una bona implicació i assistència al curs.

L'examen consta de 53 preguntes (no flipeu, son super fàcils i curtes de respondre). Heu de respondre les preguntes de manera senzilla, no es busquen respostes complexes a no ser que s'indiqui a la pregunta. L'examen el fareu per web mitjançant una eina de Google. Tindreu un temps limit per completar l'examen. Encara que no podem controlar que feu trampes i consulteu el manual, us demanem que sigueu sincers amb vosaltres mateixos i no ho feu, tots som grandets i sabem que els exàmens son una manera d'avaluar-nos nosaltres mateixos, no nomes els examinadors. Un cop hagueu enviat l'examen, ja us donarem la nota i el dictamen final del curs un altre dia, amb els certificats del EBC i tota la pompa.

Com que l'examen no durarà massa, el mateix dilluns farem una partida curta, aixi que apunteu-vos a les dues coses.

Horari

Tothom a d'estar al TS a les 22:00 i com a molt tard es començara l'examen a les 22:20.

Alumnes

Alumnes amb plaça per l'examen

- Diplock
- Frodo
- Tuixó
- Kopant
- Magnetar
- SilverArrow
- Davidaf
- Arnau

Alumnes inscrits

- Tuixó
- Frodo
- Kopant
- Arnau
- Silverarrow
- Davidaf