Important Com allistar-se

Status
No està obert per a més respostes.

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Entrar a formar part dels Cavallers del Cel no és solament un honor, també és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb altres grups.
Aquesta és una comunitat que té dues coses en comuna, la seva passió pels simuladors de qualsevol tipus, i l'ús del Català com llengua oficial de la comunitat, en un panorama on fins ara no es trobaven grups de simulació virtual exclusivament catalans.

Per a allistar-se has de complir certs requisits i seguir uns passos específics.

Requisits

- Entendre i parlar Català.
- Acceptar les Normes d'ús del Fòrum i la Normativa de la comunitat.

Passos

1- Llegir les Normes del Fòrum i la Normativa de la comunitat.
2- Registrar-te al fòrum.
3- Sol·licitar el teu ingrés a la comunitat a traves del fòrum Allistament.

Grups i Acadèmia

Una vegada siguis membre de la comunitat, podràs posar-te el TAG de CC_ davant del teu nick, no abans, ara tens diverses opcions a seguir, la principal de totes és unir-te a alguns dels Grups que conformen la comunitat. Existeixen diversos Grups dedicats a diferents simuladors. Per a sol·licitar el teu ingrés al Grup de la teva elecció, dirigeix-te al fòrum del Grup en qüestió i llegeix la informació de com ingressar.

Et recomanem que entris assíduament al Team Speak, és on mes directament podràs parlar amb la resta de membres, i podran resoldre't els teus dubtes de forma mes clara. Això si, abans de preguntar assegura't haver buscat bé la informació en el fòrum.

Discord

Per comunicar-nos, a més del fòrum també fent servir el Discord. És un programa de xat tipus Whatsapp, però amb moltes més capacitats. Per entrar només has de seguir la informació d'aquest enllaç o demanar-ho a un company.

Team Speak

El Team Speak (TS) és un programa que serveix per a parlar per internet en temps real i sense cost. És la utilitat mes usada en simulació, doncs ens permet comunicar-nos durant les partides amb la nostra pròpia veu, a més de poder xerrar, realitzar reunions i d'altres.

No és necessari cap equip especial, a part d'un micròfon, i consumeix poquíssims recursos del sistema. Per a baixar-ho pots anar a la pagina oficial de Team Speak. Actualment fem servir la versió 3.3.2

Per entrar al nostre TS3 les dades son.
Adreça: ts.cavallersdelcel.cat Pass: Preguntar a un admin si us plau
 
Last edited:
Status
No està obert per a més respostes.