Catàleg de missions

#1
Catàleg de missions
Per tal que no tingueu excusa de no volar per no saber quina missió realitzar, en els posts següents us presentem un petit catàleg de missions ja provades, tant per multiplayer com per singleplayer, que podeu descarregar i utilitzar per a fer les partides.

Algunes d'elles son missions foranes creades per altres autors aliens al grup i normalment en altres idiomes diferents al català, d'altres son missions creades per els components del grup totalment en català i pensades per ser jugades dins de la comunitat.

En cada post apareixerà el briefing, amb mapes etc junt amb una petita explicació o comentari en català de manera que tindreu una referència de totes les missions i sabreu que en podeu esperar i finalment l'enllaç de descàrrega.

Esperem que les gaudiu. Bona caça!
 
#2
Camp d'entrenament (MPx7)
En realitat no és una missió en si, simplement és el camp d'entrenament per a la acadèmia amb base a Batumi. Aquí tenim una mica de tot; heliport a plataforma petrolífera, FARP on repostar i rearma, vehicles estàtics, vehicles en moviment, al sur de Batumi AAA i al nord SAM. Si mireu l'Abris ho veureu tot ja que no hi ha res amagat.Per als novells que vulguin practicar en el mateix escenari que a les classes.
Recordeu que és una missió multiplayer per tant heu de triar el mode multiplayer del joc, fer de servidors i llançar-la. Així podreu practicar vosaltres i qualsevol company que s'hi apunti.

Tan sols copiar l'arxiu a la carpeta missions-multiplayer dins de la instal·lació del Black Shark.

La podeu descarregar aquí.
 
#3
El Mensajero (Un sol jugador)
(En traducció).

Primer de tot disculpar per no citar la font original de la missió, però he estat incapaç de localitzar-la. Així si l'autor vol reclamar autoria o simplement retirar la missió l'hi demano que m'envii un MP.

Aquesta missió és un bon exercici de control del helicòpter. Haurem de anar a buscar un paquet a un gip i seguidament portar-lo a una fragata. La complicació és l'aproximació i aterratge a tots dos destins. Per un costat el terreny on esta el gip no és del tot pla, amb la qual cosa és fàcil partir pales amb el terre. Després fer l'aproximació i aterrar en el poc espai que disposa el heliport de la fragata, que esta en moviment, és potser la part més divertida.

Si voleu practicar el control fi del ka-50 aquesta és la vostre missió!

 
#4
Abjasia 01: Inici del conflicte. (MPx4)

Briefing

Intel·ligència informa sobre moviments de blindats a la zona de Zemo-Azhara (controlada per l'exercit Georgià). Creiem que estan fortificant posicions en els punts claus de les carreteres i passo de muntanya i assegurant defenses anti-aèries. Necessitem reduir la pressió sobre l'espai aeri a fi de que la nostra aviació pugui realitzar intervencions segures dins l'espai aeri de Abjasia.

La seva missió serà dirigir-se al WP1, una petita població al Sur-Est de Zemo-Azhara, on hi tenim un petit destacament de blindats anomenat Dip. Donaran suport CAS a aquest destacament en una missió de atac ràpid sobre el WP2, on s'estan fortificant tropes Georgianes i estan establint defenses anti-aèries de alta cota.

Donat que disposem d'un destacament de blindats molt inferior a les forces enemigues esperades, el seu objectiu serà reduir les amenaces als nostres tancs, deixant que ells netegin la zona de defenses anti-aèries.Objectius

1.Objectiu primari: Blindats, artilleria.
2.Objectiu secundari: Anti-aèris.
3.Objectiu terciari: Objectius d'oportunitat.

Recordem als caps de grup que estudiïn la orografia del terreny i estableixin punts de observació, re-agrupació i atac per al seu grup.
 
#5
Re: Catàleg de missions (MP6)

Abjasia 04: Amenaça de bomba. (MPx6)

Briefing
Un grup terrorista radical partidari de Geòrgia ha fet una amenaça de bomba sobre una fàbrica química propera a un afluent del Kelasuri. En el comunicat asseguren que si en una hora no apareix el president Abjasià en conferència oficial dissolent el govern Abjasià i anunciant la rendició a Geòrgia faran esclatar la fàbrica química. Si això succeís l'aigua del riu quedaria greument contaminada, intoxicant la font de aigua potable de Sukhumi i rodalies. A més, donat els components químics que s'utilitzen en la fàbrica, no es descarta un possible núvol tòxic que afectaria gran part del territori i població Abjasiana.

Intel·ligència informa que aquest grup terrorista anomenat Guineus Negres ha obtingut suport clandestí del exèrcit georgià en forma de soldats i armament lleuger. En produir-se la amenaça el servei de intel·ligència s'ha posat en funcionament recollint informació de totes les fonts possibles sobre l'amenaça i per el que sembla la setmana passada es va passar de contraban una bomba molt sofisticada cap a dins d'Abjasia. Els terroristes han emplaçat la bomba dins la fàbrica i l'estan custodiant amb la qual cosa un atac directe sembla perillós. La bomba en si du un mecanisme de detonació remot accionat per tres fonts, aquestes fonts emeten una senyal encriptada, que encara no hem pogut reproduir, de forma simultània cada 60 segons. Si una d'aquestes fons no transmet la senyal la bomba s'acciona immediatament.

Les bones noticies son que hem pogut triangular les tres zones des de on s'estan emetent aquestes senyals. Dues d'elles son emissions molt potents e intel·ligència creu que s'emeten des de antenes de radio molt grosses (Antenes Est i Oest) mentre que la tercera és menys potent i, per el comportament que te, creiem que esta situada en un vehicle (Antena Mòbil). Tanmateix no hem aconseguit triangular les posicions exactes.El pla és el següent, localitzar les tres font d'emissions i destruir-les simultàniament (en menys de 60 segons de interval). Un cop fet això destruir totes les forçes terroristes detectades tant en la fàbrica com en els llocs d'emissió. Abans de la destrucció de les fonts d'emissió no s'autoritza l'atac a cap força terrorista per el perill de que aquestes activin la bomba.

Bona sort!

Objectius

Grup Alfa: Cerca i atac a l'antena oest. Un cop neutralitzada la emissió atac a les forces terroristes i suport a l'atac a les forces terroristes de la fàbrica.
Freqüència de ràdio: 127 500
Alfa 1:
Alfa 2:

Grup Beta: Cerca i atac a l'antena est. Un cop neutralitzada la emissió atac a les forces terroristes i suport a l'atac a les forces terroristes de la fàbrica.
Freqüència de ràdio: 128 500
Beta 1:
Beta 2:

Grup Gamma: Cerca i atac a l'antena mòbil. Un cop neutralitzada la emissió atac a les forces terroristes i atac a les forces terroristes de la fàbrica.
Freqüència de ràdio: 129 500
Gamma 1:
Gamma 2:
 
#6
Missió: Deep StrikeCap (MPx4)
Aquesta missió intenta destacar les capacitats dels Ka-50 per aprofitar el terreny i evadir les defenses anti-aeries. Així doncs prepareu-vos per a fer un vol rasant i controlar l'entorn per si som descoberts!

Briefing

Les nostres tropes han establert un front per a contenir les forces georgianes fora de territori abjasia. Les darreres setmanes el front a estat fortament castigat per un grup de helicòpters MI-24 que opera des de un FARP proper, que també s'utilitza com a centre de re-aprovisionament de les tropes frontereres.El front enemic consisteix en grups de blindats protegint els ponts que donen accés a territori georgià així com un cordo de sistemes antiaèries de curt abast (principalment AAA i Strelas). Adicionalment aquest sector també esta protegit per sistemes Bulk de mig abast en l'aeroport de Senki i patrulles de Mig-29A regulars per la zona.

Per tot això s'estima que la millor manera de eliminar el FARP consisteix en enviar un escamot de Ka-50 en missió deep-strike. Per a fer-ho els helicòpters hauran d'utilitzar la seva maniobrabilitat per a evitar ser detectats per els sistemes anti-aeris i eliminar el mes ràpid possible les unitats situades al FARP així com les seves infraestructures.

Bona sort!
 
#7
Missió: Death Valley (MPx3)

En angles.

Bona missió per a tres jugadors(recuperada de les missions per a un jugador), combat ràpid i ulls desperts!!! Em de donar suport CAS a les tropes que ataquen a una ciutat costanera.

Death valley (MP x3)

"Death valley" stock single player mission ported to 3 players.
Content rights to ED.

PD: do not edit unless you have the mission editor mod.

Death Valley

Friendly ground forces are preparing to advance on Chakva. Once you have reached your initial point, the ground forces will initiate the attack with close air support from you and your wingmen. Target enemy defensive positions and protect advancing friendly tank platoons moving south to north.

Good hunting!
 
#8
Missió: Recuperar Akhalsopeli MPx4-8

Missió: Recuperar Akhalsopeli MPx4-8

L'exèrcit georgià ha pres el control de la ciutat Akhalsopeli (qui ho pronuncii bé te premi ç;) ). Aquesta ciutat és estratègicament molt difícil de atacar ja que te poques vies d'accés i força bosc. És per això que necessitarem dels valents pilots de Black Shark per a donar suport CAS als grups d'assalt!Procediment de la missió
Atacarem des del nord i des de l'est accedint simultàniament per tots dos accessos a la ciutat. Els pilots del Ka-50 hauran de:
1.- Passar a recollir els grups d'assalt situats als WP1 de les seves rutes de vol. (necessari que els líders de grup sobrevolin les tropes!!!)
2.- OBJECTIU PRIORITARI: Eliminar el bloquejos situats als WP2 dels seus respectius plans de vol. Ho han de fer ràpid abans de que arribin les nostres tropes d'assalt.
3.- Un cop aconseguit tindran via lliure per atacar els blancs situats a la ciutat. Quan quedin sense munició retornin a FARP. Re-atacs a discreció dels líders de vol.

Els grups d'assalt un cop aconsegueixin internar-se a la ciutat desplegaran infanteria amiga per a verificar l'estat de la ciutat i la seva seguretat.

Dades de intel·ligencia
1.- Se sap que l'exercit georgià disposa de tancs T-72V, Strela i varis AAA així com armament de mà. Es desconeix el nombre d'unitats, però s'estima que siguin superiors al grup d'assalt.

2.- L'enemic ha establert bloquejos en les dues rutes d'entrada a la ciutat amb tancs i strela. Les dades de la seva última situació coneguda han estat carregades als seus mapes tàctics ABRIS.

Dades meteorològiques
*Hora de la missió: 6:00 AM (acaba de fer-se de dia)
*Temperatura: -2º C
*Petites precipitacions en forma de neu.
*Boira fins a 600 m.
*Vent: a nivell de mar 3m/s a 2000 metre 5m/s
*Turbulències: 7m/s *0,1

Armament
* Piló extern: Vikhr
* Piló intern: S-13 (coets perforants)

Ruta carregada al Ka-50
WP1: Punt de reunió amb grup d'assalt
WP2: Grup de bloqueig georgià a atacar.
WP3: Centre ciutat.
WP4: Punt de sortida de la zona de combat.
WP5: Retorn a FARP.

FARPs
Vetka: freq. 127 500 (assignat a grup Alfa)
Torba: freq. 127 600 (assignat a grup Beta)