Blackwake: l'era dels pirates ja es aqui!

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,003
97
48
#1
Doncs fa pocs dies es va anunciar el llançament de la early access a Steam del joc indie Blackwake que es desenvolupat per dos australians.

El joc tracta basicament de combat naval entre multiples vaixells del segle 17 aprox entre pirates i corsaris anglesos. Els vaixells disposen de gran detall tot i que no arriben al nivell de simulació. El joc en si es un FPS es a dir tu controles un personatge en primera persona.

Dins de cada vaixell hi ha multiples rols i la coordinació es fonamental. Tant els vaixells com els personatges son personalitzables. Hi ha un complet arsenal d'armes de la epoca de tot tipus: pedrenyals, mosquetons, sables, destrals, magranes, etc. Els vaixells son destructibles tant a nivell de casc (cosa que fa que entri aigua i s'enfonsi) com de velam (fa que el vaixell vagi mes lent) com de diferentes parts vitals com el timó per exemple. L'aigua es pot bombejar fora. Els canons s'han de reabastir manualment des del polvorí de la bodega. Els canons disposen de diferents tipus de munició: normal, anti velam, metralla i ganxos per a l'abordatge.

De moment hi ha 2 tipus de vaixells i es poden fer combats de fins a 3vs3 amb fins a 54 jugadors per servidor. En el futur diuen que introduiran monstres marins (aixo es un pel flipada xd) i modes de joc que combinaran mar i terra ferma com assetjar fortificacions, etc.


http://store.steampowered.com/app/420290/agecheck