ArmA Tactical Combat 8 - Campanya PVP interclan.

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
910
75
28
#1


Doncs com l'any passat, està a punt de començar la nova edició de la campanya ATC organitzada pel clan BDR.

Pels que vem participar l'any passat, cal dir que no varem fer el nostre millor paper i varem tenir que abandonar a mitja campanya per no poder complir amb el nostre cupo de jugadors que haviem reservat de bon començament. Però crec que podriem intentar-ho amb un enfocament una mica mes realista a la nostra realitat com a clan.

Pels que no sabeu que es l'ATC, es un event interclan internacional que es basa en una campanya a gran escala entre NATO i CSAT. Hi participen una quantitat important de clans i normalment les partides son del voltant de 70 jugadors per bàndol. Cada bàndol te un comandament que organitza briefings setmanalment on es parlen les estratègies a seguir en cada sessió. Els objectius son basicament controlar sectors del mapa i guanya el bàndol que mes sectors controla al finalitzar la campanya. En cada partida hi ha un bàndol que ataca i l'altre que defen els seus sectors. Tots els bàndols tenen diverses unitats, com infanteria, blindats, suport aeri, artilleria, etc.

Les partides son CADA DIUMENGE de 20:00 a 22:30 aprox. La duració de la campanya es de 9 setmanes.

Sent realistes i conseqüents amb l'experiència de l'any passat, necessitem fer un recompte de gent interessada en participar. Necessitem diferenciar entre la gent que es COMPROMETI a participar CADA DIUMENGE sens falta i els que podrien venir algun dia determinat pero que no es poden comprometre.

Per ara l'objectiu seria formar un grup fix de 5 jugadors tot i que no hi ha un mínim. Si sabeu parlar anglès fluit digueu-ho, tot i que no es necessari.

Tenim fins aquest diumenge per confirmar la nostra participació.

Aixi doncs, interessats? ç?|

Enllaç: http://www.arma-tactical-combat.com/for ... a5bdf1bb3a

COMPROMESOS:

- Atunero
- Moska
- Ashdrick
- Oriol
- Davidaf

RESERVES:

- Lagia89
- PauCat
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
910
75
28
#6
Entesos Kronus, si per casualitat puguesis venir algun dia concret no dubtis en dir-ho.

Per altra banda, necessitem almenys 1 membre mes que confirmi i alguns reserves per poder registrar-nos a l'event. En principi no hi ha limit de places tot i que d'entrada en reservarem 4.

Vinga animeu-vos que no costa res :çsi:
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
910
75
28
#10
Degut a la falta d'interès no ens apuntarem (l'any passat es va apuntar mes gent). Em fa por comprometrem davant dels organitzadors i despres que no siguem prou gent i passi el mateix que l'any passat. A part d'això, els briefings son entre setmana i si no hi ha ningú que pugui anar ho tenim fotut (jo treballo).

Un altre any serà.