Arma 2: Operation Arrowhead

Konrad von Hof

Ja en porto tres-cents
16 Juny 2010
349
0
0
#5
Ja l'he provat. I realment és boníssim! No sembla una expanssió, ja que incorpora moltes millores i sobretot molt més realisme. Com el fet de amb el franctirador haver de calcular els metres per ajustar el canó per evitar el descens de la bala per l'efecte de la balística. Les bengales als helicopters per evitar misils A/A. L'efecte de la llum a la nit. Entre moltíssims altres detalls. A part el joc mostre un aspecte molt més professional i madur, tot molt ben posat. Les missions d'entrenament perfectes, tot molt ben explicat, i divertit. L'únic inconvenient, el rendiment, em va exactament com l'Arma 2 abans del pedaç 1.7, però veient el que poden fer amb un pedaç i tinc grans esperances. La veritat, aquest joc, un cop polit ho del rendiment pot ser un dels grans de la simulació táctica. :D
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#6
Jo no he provat l'expansió, però us podeu fer una idea del que opino de l'ARMA per aquest analisis que vaig fer fa un temps.

http://www.themysteryexaminer.com/examinado/especial-armed-assault-2/analisis-arma2-por-viper/

El analisis és quan encara no havia sortit el OFP2 (altra merda). Jo en aquesta expansió no sé que li hauran ficat, però segons sembla en els vídeos, per a quatre coses que ens fiquen, que ja tenim algunes en els addons, ens pretenen vendre la moto. És que odio BIS a mort :problem:
 

Konrad von Hof

Ja en porto tres-cents
16 Juny 2010
349
0
0
#8
Viper m'he llegit el teu anàl·lisi i veig que li dons molta importància al fet que els de BIS incorporin al joc addons abans fets per la comunitat. Però jo això ho veig quelcom positiu, això vol dir que veuen el que la comunitat vol, i ho incorporan de manera oficial al joc. Això es molt positiu perquè vol dir que la comunitat de jugadors te cert poder a l'hora de polir un producte. Cert també és que té moltes errades i que la IA no és res de l'altre món. Però aquest joc com més es gaudeix és amb el multijugador, treballant en equip.
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#10
Al Fnac sempre arriba tot tard, fins aquí 10 dies no tindran l'expansió segurament, es com funciona el Fnac.

El problema es que BIS nomes inclou 2 o 3 addons, dels centenars que hi ha de excel·lent qualitat que milloren extraordinàriament el simulador, i després de ficar 3 addons que no son ni creats per ells, canviar-li quatre ximpleries gràfiques i ficar-li un per exemple FLIR, t'ho volen vendre com un simulador nou, es que a mi la política d'estafa de BIS no em va :p Duc molts anys fart d'ells.

T'equivoques cap tanc te radar, i menys un tan antic com el M1A1. Els radars a l'alçada del terra no funcionen.
 
16 Juny 2010
88
0
0
Barcelona
#11
No ho se. Crec que no. Et Vols comprar un? :)
Per cert. Has intentat obrir una illa del anterior?

Llastima que al final surt després de que la meva noia de Londres. :( aquesta setmana no el podré testar.
 

Konrad von Hof

Ja en porto tres-cents
16 Juny 2010
349
0
0
#12
Tens tota la raó. He estat llegint les característiques del M1 Abrams i no té cap radar: http://ca.wikipedia.org/wiki/M1_Abrams

De totes maners Viper, i tornar al tema de BIS. Tot i que és cert que t'ho venen com si fos pràcticament un joc nou, també has de tenir en compte, que no clava els preus abusius que altres empreses cobren per exemple per DLC i coses per l'estil. Perfectament una altre companyia podria clavarte ben bé 60 € per aquesta expansió... I amb això no justifico tot ho altre, simplement dic que s'han de tenir en compte tots els factors a l'hora de valorar un producte. ;)
 

Konrad von Hof

Ja en porto tres-cents
16 Juny 2010
349
0
0
#13
Que si em vull comprar un M1A1? Doncs mira, estaria bé. Sobretot ara com estàn les coses. :lol:

Com a anècdota, m'hen recordo un dia que vaig veure pel telenotícies un home a anglaterra que anava a comprar al mercat amb un sherman. :D

I no, no he provat a obrir res del anterior, més tard ho provaré i et comento.
 
22 Juny 2010
124
0
0
Olot
#15
M'acabo de posar amb l'Arma II ..... l'aparco i em poso amb l'OA? M'acabo la campanya del II i em compro l'OA? Segueixo amb el II i ja provaré l'OA més endavant?

Merci!!!! :thumbup:
 
16 Juny 2010
61
0
0
#16
-Tranqui, si estas jugant al Arma2 ja veuràs q tens 2 mapes :Chernarus i Utes.

Quan instalis l'A2ArrowHead tindràs aquests dos mapes més els tres de Takistan i més unitats i una nova campanya.

Si només t'instales l'A2AW només tindries els tres de Takistan.

Entrena q d'aquí poc comencem a fer partides :twisted:
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#17
Jo si fos vosaltres, us recomano que de moment us centreu en l'ArmA2, i el OA per mes endavant. Ara mateix esta millor optimitzat el original, hi ha mes gent que ho tingui, i l'altre nomes es una expansió. Jo crec que de forma oficial es millor anar tirant amb l'original de moment.
 
16 Juny 2010
61
0
0
#19
Bé, doncs ja el tinc i puc dir q em va força bé :çsi:

Quants de vosaltres el teniu tb? Val la pena q em posi a editar amb OA o edito amb l'arma2 normal?

Estava pensant en una partideta de 5 com a molt...

Cabrons q tinc un monaco com el King Kong :çamor: