Allistament Rafing09

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Benvingut al grup de l'ArmA, aquest es dedica principalment a partides cooperatives i de tant en tant fem partides amb d'altres grups d'internet, regularment també fem instruccions de combat. El simulador que fem servir es ArmA 3. En aquest enllaç tens informació de com funciona i els principals enllaços que necessites, com quins addons fem servir al grup.
En aquest PDF que també pots baixar tens uns resum de tot el necessari per començar.

Recorda que tenim un grup del Whatsapp molt actiu que fem servir per organitzar les partides i avisar-nos de novetats del grup, si vols entrar digues-nos per privat o TS3 el teu mòbil.

Si tens qualsevol dubte, ens pots preguntar al fòrum o al TS3, la informació del TS3 de la comunitat la pots trobar en aquest enllaç.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#4
Ei, benvingut! :çsalut:

Tenim un programa d'ajut als nouvinguts, com que dius que no estàs habituat a la simulació de combat, podriem començar fent una petita instrucció inicial si et sembla bé. Jo estic disponible eles nits de 22:00 a 01:00 aproximadament. Si vols quedem a una hora que et vagi bé al Team Speak i et faig cinc cèntims. ç;)

I apart d'això et pots apuntar a les partides de demà i dissabte si et dona temps de configurar-ho tot.
 
13 Setembre 2017
6
0
1
27
Lleida? Lleida.
#6
Moltes grácies per la calorosa acollida!

Aquest cap de setmana ho tinc dificil, ja que estaré fora de casa, pero segur que a partir de la que ve ja em podré incorporar a les files! ((Entre setmana treballo fins les 7, pero per les nits normalment estic per casa per si voleu fer alguna ''casual'' o per si es fa algún tipus de missió!))

I si, m'agradaría entrar al programa d'ajut, sempre va bé aprendre i refinar habilitats! Merci!

Salut!