Allistament Gusanako

22 Febrer 2011
7
0
0
29
Cornella de llobregat (Barcelona)
#1
Hola a tothom hem dic Andrés tinc 18 anys i porto 3 anys volant el simulador il-2 amb l’escuadró 69 entre d'altres, també volo el Black shark i recentment el DCS:A10C
Espero conèixer gent que comparteixi la mateixa passió que jo por tot allò que vola.
Salutacions!! :çvic:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#2
Benvingut als Cavallers del Cel, entrar a formar part d'aquesta comunitat no és solament un honor, també és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb altres grups.
Aquesta és una comunitat que té dues coses en comuna, la seva passió pels simuladors de qualsevol tipus, i l'ús del Català com a llengua oficial de la comunitat, en un panorama on fins ara no es trobaven grups de simulació virtual exclusivament catalans.

Primer de tot, llegeix les Normes d'ús del Fòrum i la Normativa de la comunitat si encara no ho has fet.
Després llegeix el tema Com allistar-se per com confirmar el teu ingres als Cavallers del Cel.
Tot seguit mira el tema Els primers passos, per saber com començar a participar amb nosaltres.

I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, busca partides, proposa missions, i xerra amb la resta de companys al TS.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#11
Degut a que fa mesos que no tens activitat a la comunitat o mai has participat després d'allistar-te, si en un termini d'una setmana no sabem res de tu, sentin-t'ho molt et donarem de baixa dels Cavallers del Cel. Això no afecta al registre del fòrum, podràs continuar participant al mateix, i si vols pots tornar a demanar l'ingres a la comunitat.