Allistament Gasset

Gasset

Nou usuari
23 Juny 2015
9
0
0
#1
Hola, séc en Gasset i ja m'he presentat abans a la secció general d'allistament . M'agradaria unir-me al 1er Regiment Aerotransportat del Arma III. M'agradaria aprendre a utilitzar tot tipus de llançacohets, bazucas i granades, explosius en generals. Sóc força maldestre en el joc :çcast: , l'acabo de comprar a les mítiques rebaixes estiuen-ces de Steam, però estic disposat a aprendre!
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,882
86
48
#2
Benvingut! I tranquil amb nosaltres aprendras molt ç;)

Ves apuntante a les missions, quantes més millor :çsi:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
Benvingut al grup de l'ArmA, aquest es dedica principalment a partides cooperatives i de tant en tant fem partides amb d'altres grups d'internet, regularment també fem instruccions de combat. El simulador que fem servir es l'ArmA 3. En aquest enllaç tens informació de com funcionem i els principals enllaços que necessites, com quins addons fem servir al grup.
En aquest PDF que també pots baixar tens uns resum de tot el necessari per començar.

Si tens qualsevol dubte, ens pots preguntar al fòrum o al TS3, la informació del TS3 de la comunitat la pots trobar en aquest enllaç.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#5
Benvingut siguis company. Aviat aprendras a fer un bon us dels explosius i llançadors en la simulació o sigui que ja et pots anar preparant [emoji14]