Allistament FOX

FOX

Foraster
8 Juny 2013
2
0
0
#1
Bones, :çsalut:

Em vaig presentar fa poc al grup, com ja vaig comentar estic interessant en aprendre a fer servir l'Arma, i tinc moltes ganes de començar.

Per altre banda, em cal el més escencial que és el programa algú em sabria dir si es pot aconseguir pirata??

Gràcies
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#2
Hola Fox,

personalment no t'el recomano "pirata" ja que es un joc que el pots aconseguir per uns 10 € o menys si saps on trobar-ho (com per exemple una oferta d'Steam quan s'acosta l'estiu o nadal) i això a part de contribuïr a l'industria dels videojocs farà que no tinguis problemes en servidors entre d'altres. D'altra banda tampoc soc partidari de despilfarrar els diners de mode que primer et recomano que et baixis l'Arma free que es gratuït i tot i que té coses limitades pots començar a provar-ho i veure si el joc et pot agradar. A la comunitat ja fa temps que no juguem amb l'Arma free ja que avui en dia tothom té llicencies de l'Arma 2 OA i quasi tots de l'Arma3. Tot i així podem muntar una partida fora dels horaris de partides oficials amb tots aquells que volguin acompanyar-te i fer una instrucció bàsica sobre l'Arma free.
 
#3
Benvingut FOX al grup ArmA!!

Jo tb et desanconsello els software "pirata". A part de poc ètic (i aprofito per dir que també estic en contra del software privatiu), el pirata està ple de virus, troians i més cosetes desagradables. A part, dubto que puguis jugar online i molts cops donen problemes extranys.

Tal com et comenta en ZeroQ et recomano provar amb el Arma2 Free on per exemple, si ja tinguessis pràctica amb el joc, podries apuntar-te a la missió d'avui (amb grup ArmaDos inclòs) ja que no requereix addons. Així podràs valorar el joc i si t'agrada o no, ja que no és un FPS ni molt menys i et pots passar hores i/o missions sense fer un tret o matar a ningú.

Un cop vegis que val la pena comprar la versió complerta espera a alguna oferta de Steam (Arma2 o millor encara el Arma3).
 
9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#4
FOX said:
Bones, :çsalut:

Em vaig presentar fa poc al grup, com ja vaig comentar estic interessant en aprendre a fer servir l'Arma, i tinc moltes ganes de començar.

Per altre banda, em cal el més escencial que és el programa algú em sabria dir si es pot aconseguir pirata??

Gràcies
Com en moltres altres comunitats, la pirateria i els forums no lliguen ni amb cola. No seria la primera (ni tampoc la última) que una comunitat veu la web tancada i el webmaster denunciat per delictes relacionats amb la propietat intelectual o infraccions de copyright. No ens agradaria que aqui pases aixó, així que si algu pirateja, ho fa a nivell personal assumint els seus riscos.

Per altre banda, donat que el arma funciona amb els ID de jugadors (nombre únic per jugador), tal i com han dit els companys, per el que costa, pots fer-ho legal i t'estalvies un munt de problemes.

El arma2 + Arma2 OA el trobes per molt poca pasta al Steam
el Arma3, que encara no esta ni en beta, esta a preu de desenvolupament (aprox 25 Eur) , els que l'hem comprat abans en estat Alpha, ens estalviarem el preu final de venta, que previsiblement s'enfilarà a prop dels 50 Eur en quant surti la versió final. Queden pocs dies perque sigui seguint Alpha, está a punt de passar a Beta i aleshores tocará pagar-ho a preu de venta normal.