Allistament Centurius

16 Març 2018
1
0
0
#1
Hola em dic Centurius, tinc 21 anys i sóc de Barcelona, l'entenc perfectament el català i el parlo normal (el castellà és la meva llengua vehicular pls no bullying), tinc experiència de simulació militar a l'Arma 3 amb especialitzacions en branques d'enginyeria, vehicles terrestres blindats d'atac i transport, drons d'observació i atac a més de tirador selecte i tirador de llarga distància. El tema de disponibilitat depèn molt de la setmana però intentaré assistir el màxim possible.
 

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,001
96
48
#2
Benvingut a Cavallers del Cel!! :çsalut:

En Viper et donarà info dels passos a seguir, esperem simular amb tu molt aviat ç;)
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

Tenim un grup del Discord on fem vida, anuncis i organitzem partides, si vols entrar en aquest fil tens tota la informació.
I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.