Allistament Centurius

16 Març 2018
1
0
0
#1
Hola em dic Centurius, tinc 21 anys i sóc de Barcelona, l'entenc perfectament el català i el parlo normal (el castellà és la meva llengua vehicular pls no bullying), tinc experiència de simulació militar a l'Arma 3 amb especialitzacions en branques d'enginyeria, vehicles terrestres blindats d'atac i transport, drons d'observació i atac a més de tirador selecte i tirador de llarga distància. El tema de disponibilitat depèn molt de la setmana però intentaré assistir el màxim possible.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#2
Benvingut a Cavallers del Cel!! :çsalut:

En Viper et donarà info dels passos a seguir, esperem simular amb tu molt aviat ç;)
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

Tenim un grup del Discord on fem vida, anuncis i organitzem partides, si vols entrar en aquest fil tens tota la informació.
I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.