Algú ha provat el Dark Souls 3?

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Jo l'estic "provant", i per molt que diguin, em sembla una merda de joc. Crec que la gent beu mes del seu passat amb el demon o el 1, que no pas de la realitat actual. Tenim un joc del 2016 amb uns gràfics, que per molt que hagin ficat alguna millora, son de la PS2 quasi-be, totalment antiquats. Una interfície que no està gens adaptada a PC (ni tan sols et diu les tecles del teclat, si no que et diu els botons del gamepad que no tens). A mes no es gens amigable, quan has de comprar un arma per exemple, no et mostra una comparativa amb la que tens equipada, cosa que fan els jocs des de fa anys. Aquí has d'anar tirant endavant i enrere per molts menús per poder comparar. A mes no he estès mai perque te un menú d'equipació i un d'inventari, en comptes de ficar-ho tot en una finestra. Ho trobo incomodíssim.
El mon es molt avorrit, si quan surts de la primera imatge de mon trist i apagat, et trobes que es això, un mont trist i apagat, sense res, ni animals, ni vida o mort, i interacció zero, l'únic que es pot fer es anar avançant i matant coses, de forma repetitiva. La historia ja des del principi no es gens clara, potser pels que han jugat les altres versions serà mes clara, però surt primer una intro que no s'entén, i apareixes tu i no tens ni idea perque estàs allà ni que has de fer, si es que has de fer res. Es molt lineal, o vas pel camí A o pel B, però ja està. I el desastre de la mort, van agafar una bona idea, i la van cagar. La mort ha de ser una putada, un castic, però el que ells han fet es que sigui una frustració enorme, havent de fer exactament tot que ja havies fet, amb els mateixos enemics al mateix lloc i molt sovint varies vegades. S'acaba convertit no en un castig, si no en un motiu per deixar-ho estar i desinstal·lar el joc.

Aquest joc no es mereix mes d'un 5 o 6, i no pas el 10 que li posen molts. Si a nosaltres ens treguessin un simulador igual que fa 10 o 15 anys, sense millores ni coses noves, i amb gràfics del Red Baron 3D, be que ens queixaríem.
 
25 Març 2016
144
0
16
#2
Estic d'acord amb tu de que els gràfics son dolents a la versió de pc, ja que no canvien si vas als mínims o als màxims., ja ho milloraran amb una actualització, en canvi en consoles son molt bones... amb lo de la jugabilitat amb teclat és molt díficil. Des de el 1 fins aquest, jugar amb teclat ha sigut molt díficil. Et recomano que ho intentis amb un mando si pot ser, igualment, al principi del joc hi han com uns escrits al terra, que et diuen els botons amb els quals es juguen.. Respecte al tema de comprar armes, en realitat si que es pot comprarar[...]
Respecte al menú de l'inventari es molt fàcil. quan li doncs al botó que correspont a l'inventari, tens 5 opcions, la primera es, l'equipació del personatge, la segona l'inventari dels objectes que has anat aconseguint, el següent son els estats del personatge, per escriure missatges i les opcions.
L'equipació és fàcil d'entendre, l'inventari ho es més del que penses.. esta separat per objectes que has aconseguit, despres hi han els materials(titanitas, escames,etc..) que son per millorar les armes en els ferrers, les claus per obrir portes, i magies pels mags, i despres escuts i armes i tot seguit armadures, esta tot separar perque la gent ho trobi tot més fàcil, i no hagi de estar en mig combat buscant les coses.
El món es trist, ja que esta tot envoltat de mort, bueno et recomano que miris aquest video de l'explicació de la intro, de un dels youtubers més famosos del dark souls espanyols [youtube] https://www.youtube.com/watch?v=JAg9dZY1YTo [/youtube].. És cert, per els que no han jugat al 1 i al 2 no entendran res, però et recomano que si pots aconseguir-los, hi juguis i li donguis una oportunitat.. o moltes, ja que moriraras moltes vagades. Respecte a lo que el joc és molt linceal vas equivocat, quan vas avançant el jocs, vas veient que no es així.

I lo de les morts, esta perfecte. És cert que es una frustració enorme morir en aquest joc, i perdre totes les almes que has aconseguit. La primera vagada que vaig jugar(al dark souls 1) vaig jugar-hi mitja hora casi, i el vaig deixar durant setmanes, és molt fàcil abandonar una cosa quan es molt díficil, per això molta gent no li don una nova oportunitat. Unes setmanes més tard, un meu amic va estar insistint de que hi tornes a jugar, i realment és el millor que ha fet per mi jajajaa, no m'arrapanteixo de haver-hi jugat. No sé si ets un home amb molta o poca paciencia, però aquest es un joc per els que tenen paciencia. Perque moriraras de moltes maneras. Cremante, caiguent d'un balcó, morint per els enemics, els jefes de la zona, etc..

En difinitiva, morir es aprendre que has mort perque has fet algo malament. Més o menys es com la vida, has d'aprendre dels errors, per no tornar a cometre'ls. I si caus, et tornes aixacar i ho intentes de nou. Mira els gameplays d'aquest home que t'ajudaran molt. https://www.youtube.com/channel/UCA7-KU ... tml5=False

Ho sento per tot aquest escrit, si es molt llarg, i si hi han moltes faltes d'ortografia, però no tinc molt de temps jajajaja

Pd: Prepare to die.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
No si l'inventari l'entenc molt be, simplement que no m'agrada com està estructurat i presentat, em sembla molt mal fet. Potser en consola funciona, en teclat no. Si al principi et diu els botons, però no les tecles, sempre em diu botons de gamepad, mai tecles, a cap ajuda.

Vaig jugar una mica al 2 i em va passar el mateix.

Gràcies igualment per les explicacions :çsi:
 
25 Març 2016
144
0
16
#4
Es que s'ha de ser un crack jugant amb el teclat. Molt díficil.. El dos a mi em sembla de riure,..es massa fàcil per mi. El que val la pena es el 1
 
25 Març 2016
144
0
16
#6
Comparar que a la pantalla apareixin les dues a la pantalla no se si es pugui.. s'ha de comparar amb les estadistiques, de les armes