Important Actualització del sistema de Cintes

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,882
86
48
#1
Actualització del sistema de cintes

Companys em plau anunciar-vos que hem actualitzat el sistema de cintes. La idea és que sigui més realista (basat com tota la doctrina de la unitat en els US Marines), més àgil, més elegant i també que sigui més fàcil de mantenir.

Aquí teniu el llistat de les cintes, medalles i insígnies que seran vàlides i mostrades a la part superior dels vostres perfils.

Cintes al servei

Les antigues cintes de campanyes seran convertides al nou sistema. La idea serà que hi haurà unes cintes “paraigües” per cada conflicte o situació -basat en les reals- en comptes d'una cinta personalitzada per cada campanya. Això és per una banda per evitar l’amuntegament que patien alguns perfils, per tenir unes cintes que siguin fàcils de reconèixer i perquè al final la feina de creació i manteniment d’aquestes requeia sobre el Silver.

Les cintes antigues no es perdran, i encara es mostraran en el perfil, però en una entrada a part. A la part superior només hi figurarà el nou sistema. Es farà servir un sistema d'equivalencies per adaptar-les a les noves, aquí teniu el llistat. En casos excepcionals quan algun editor vulgui tenir una cinta commemorativa especifica per una campanya, es permetrà, però també serà mostrarà a la part inferior amb les qualificacions, cursos i altres, no a la part superior. D’aquesta manera cada addició serà reservada pels casos rellevants.

Novetats

Les noves cintes i insígnies també tenen com a objectiu promoure l’edició de missions més diverses. Per exemple explorant conflictes reals com operacions a l’Àrtic o les insercions paracaigudistes o amb busseig.

També hi ha una nova cinta per felicitar a aquell qui porti nous reclutes al grup.

Durant els propers dies és possible que alguns perfils es vegin malament mentre estan sent actualitzats, cal tenir paciència.

I vaja, això és tot. Espero que us agradin els canvis.

- Staff