Un company més - CUBE

Cube

Nou usuari
19 Juny 2010
8
0
0
#1
Hola senyors!

Un plaer veure que apareix una nova Comunitat de Simulació. I encara estic més content veient que és del Principat.

Alguns ja em coneixen i saben d'on vinc i a quins jocs jugu. Tan en Viper com en Carres fa temps que ens coneixem. Pels qui no han sentit a parlar mai de mi, cosa normal, dir-vos que sóc de l'Escuadron69. Segurament poc a poc aniràn apareixent companys d'aquella banda a saludar.

Pel que fa a la simulació, jugu principalment al IL-2 Sturmovik. De tan en tan al Silent Hunter III (el IV el tinc pro no m'agrada gaire i el V no comment) i al Race'07-Race On. Tinc l'armed assault (el primer) i el OFP de tota la vida però no foto trets des de fa mesos! Ah i que no s'em pasi, sóc molt viciat a la saga Total War de Sega, sobretot al Medieval 2, m'encanta aniquilar l'enemic mentre escolto la OST de Gladiator i la de Braveheart.
Així que ja sabeu a què li foto canya. A vera si ens veiem pel TS i ens anem coneixent més.

Felicitats per la Web i per la iniciativa!
Endevant Cavallers!
 

Cube

Nou usuari
19 Juny 2010
8
0
0
#5
M'he expresat malament. A tu et tinc vist del foro, no sé si em parlat pel TS. Pel foro algún cop ens em creuat per posts, crec que era quan li donava al OFP/Armed i postejavem info. :D De tota manera, ara nirem coneixent-nos tots.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#8
Degut a que fa mesos que no tens activitat a la comunitat o mai has participat després d'allistar-te, si en un termini d'una setmana no sabem res de tu, sentin-t'ho molt et donarem de baixa dels Cavallers del Cel. Això no afecta al registre del fòrum, podràs continuar participant al mateix, i si vols pots tornar a demanar l'ingres a la comunitat.