Testejant - Guia - EXILE MOD -

LuiRaces

Nou usuari
29 Gener 2019
36
6
8
52
Barcelona
#1
Bona tarda,
He estat dos tardes testejant el EXILE MOD 1.04 en un server de fora [EU] Vikings Exile, aquest server solicita els mods/addons :

Exile Mod 1.04
Extended Base Mod 0.3.4
Chums Buggy ( Vaig conectar sense ell)
RWG Mosquito 0.2.3
Dual Arms 1.03
Winter 2035 1.05

Pel que he vist, podría ser un candidat per fer algo els dilluns en plan off-topic, te bona pinta ja que no dependriem de cap editor.
20190518171028_1.jpg

El joc tracta de construir-te un campament ( de los mes basic a lo mès modern) i sobreviviure, necesitaras aigua i menjar ( que aniras trobant dins de les cases aleatoriament) i quan tinguis molts calers guanyats els podras comprar directament.
Es troben facilment, potser l´aigua sembla que escaseja mes, ja que segons he llegit hi ha formes de potabilitzar aigua bruta o de mar ( no m´ha calgut fer-ho)
I obviament elements i materials per contruir.
20190518165024_1.jpg

El principi el primer problema que tens es anar caminant a tot arreu, lo primer que recomano fer es anar a visistar els cuartells militars on es trobara armament pesat ( que val una pasta) i motxilles de gran capacitat, que despres podreu vendre per comprar altres coses mes prioritaires com una tenda basica o un quad o cotxe per moure't.
Tambe hi han misions de atac, que suposo donaran molts calers, vaig anar a una tot sol i la IA amb dos trets em va caçar .. I era de les facils en teoría.
Aquestes misions s'actualitzen , pel que estic veient, a cada 4 hores que hi ha un restart del server en automatic.

No se com afecta el trobar-te altres users, val a dir que jo em conectava amb 2 o 3 jugadors més i era difícil trobar-se ..
Que imagino amb mes jugadors alguns intentarian matar-te.
Vaig trobar-ne un en una SAFE ZONE ( on pots comprar coses) i no va pasar res, varem parlar i ja esta adeu. I una altre en una zona no segura també de mercadeig i per si cas em vaig amagar.

Si que he vist que pots crear una clan dins del joc, pero no se com funcionaria , si cadascu a de montar el seu propi campament o es pot fer un per tots ...
També he trobat a faltar tensió ..
Es a dir, al ser pocs jugadors al server, hagues sigut d'agrair el trobar-te IA zombie o algo … Potser es config d'aquest sever.,, No ho sè.

En teoria els servers d'aquest rotllo son 24/7 i t'ha de guardar la partida i reconeixer quan et conectes de nou, per poder continuar jugant amb el progrès fet .. Pero aixó encara no ho he aconseguit, al menys en aquest server...
Tinc que repasar la guia de principiants per entendre com va … Perque algún user que em vaig trobar anava ben equipat, amb vestuari militar i duia un heli, per tant ell podía o sap fer bè el tema del save game.

Val a dir que si et maten tens respawn, pero tot lo que portis a sobre ho perds ...
I de moment es aixó el que em pasa, quan el server fa restart ho perdo tot ...
* Editat : Potser tinc que comprar terreny per fer save game, segons he vist al video tutorial de construcció .. Fare test.


>> GUIA PRINCIPIANTS EN ANGLES
>> VIDEO TUTORIAL COM CONSTRUIR EN ÑORDOR

=========================================

Proxims dies fare test a un altre server : ESPAIN EXILE ( www.espainservers.com )

Amb els seguents Mods :

Exile Mod 1.04
Mozzie 0.10
Dual Arms 1.03
Zombies & Demons 5.0 (Ryan's)
Extended Base Mod 0.3.4
Community Base Addons V.3.11.2 (CBA_A3) >>> Ja el tenim a CC
Cup Vehicles 1.12.0
Cup Units 1.12.0
Cup weapons 1.12.0
Enhanced Movement 0.8.4.15
Advanced Urban Rappelling 1.0
JSRS SoundMod 6.19.0130

Ja anire informant ..
 
Last edited:

LuiRaces

Nou usuari
29 Gener 2019
36
6
8
52
Barcelona
#2
El segon server testejat ESPAIN EXILE esta millor configurat.
Com a miním si vas a cercar ítems es fácil trobar-te zombies i les pases putes , nomès es maten disparant al cap.
Pero es veu molt trillat, es a dir , a cada poc et trobes construccions d'usuaris.

Ahir al altre server, [EU] Vikings Exile, vaig descubrir que en les Safe Zones hi han unes taquilles, que fan de caixer ATM i pots ingresar o treure la pasta.
cash1.jpg cash2.jpg
I lo mès important vaig poder fer SAVE GAME .. Pero encara no se com coi ho vaig fer ..
Vaig activar a la PDA virtual ser visible, i están en SAFE ZONE vaig rebre la patada de reinici de server, al tornar estaba al mateix lloc, amb tot l'equip i tota la pasta … No vaig perdre res.
Vaig creure que era dels settings activats en la PDA ( amb la tecla Nº 6 l'actives i l'encens fent clic al on/off )
20190521022030_1.jpg 20190521022036_1.jpg 20190521022040_1.jpg


pero ..
Vaig comprar un BTR sense sostre o algo semblant i vaig anar a investigar una altre Safe Zone, al arribar-hi vaig pensar si desconecto jo voluntariament que pasaria ?
Doncs que al tornar a entrar no tenia el equip ( roba e ítems) i a sobre vaig voler anar a buscar el BTR i quan arribo no hi era per enlloc ... El que si tenia era la pasta guardada al caixer.
Diuen que cada server es un món …
Aixi doncs intentare esbrinar-ho amb encerts i errors .. Potser te algo que veure la variable del reinici del server ? i estar dins d'una Safe Zone ?

Continuo foten-li al segon server ..
 
Last edited:

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#3
A mi l'Exile no m'acaba d'agradar, es com un DayZ però molt arcade i poc realista. Ara mateix si hagués de jugar a un survival probablement preferiria el DayZ que no l'Exile, però bé, tot son gustos.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#5
Al DayZ també tens addons :whistle:

Ara en serio, a mi m'és igual perque principalment dubto que tingui temps per jugar. Ara mateix estic provant una Antistasi a Chernarus i si funciona crec que es el mes potable per jugar dies en que no hi hagi res oficial.