Campanya Síria dia 5: Op Palace 21.5.21 22:30h

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
611
47
28
58
Catalunya
#1


REQUISITS
DCS World + F/A-18C, Ka-50, SA342, UH-1H, F-16, JF-17
Versió 2.5.6 "Estable"
Mapa Siria
Supercarrier
SRS

SITUACIÓ
Després dels últims esdeveniments, que han resultat amb la pèrdua de grans quantitats de material i armes per part de les forces enemigues, l’ONU va intentar negociar una sortida per a aquest conflicte. El problema és que el govern comandat pel dictador de torn, no només no ha atès a raons, sinó que ha retingut els negociadors de l’ONU enviats, per a utilitzar-los com a moneda de canvi per pressionar la coalició aliada.
Tot sembla indicar que els ostatges han estat traslladats al Palau presidencial, situat als turons propers a Damasc.Els nostres drons de vigilància han captat imatges del palau on es veu que han reforçat les defenses amb sistemes SAM HQ-7.L’estat major aliat a decidit portar a terme una operació de rescat amb infiltració d’helicòpters i cobertura aèria.

Organització dels grups:

Yellow F/A-8 x 2 AA
Serà el grup encarregat de donar cobertura aèria a la zona del palau. Evitaran sobrevolar el palau i la zona coberta pel SAM enemic fins que aquest no sigui destruït.
S’espera que unitats aèries enemigues estiguin cobrint la zona.

Pink. F-16 x1. AG / White. JF-17. X2 AG
La proximitat de bases enemigues fa possible que s’enviïn reforços amb unitats lleugeres un cop es doni la alarma. La seva funció serà la de atacar i destruir aquest possibles reforços per a endarrerir tant com sigui possible la seva actuació.Green UH-1H x1 transport / Grey UH-1H x1 transport
Encarregats de fer l’extracció dels ostatges. Esperaran a que els grups, purple, red o blue, eliminin l’amenaça SAM. Després abans d’aterrar al pati del palau, eliminaran les defenses que hi pugui haver amb els seus artillers. Quan això passi, un agent infiltrat farà saltar pels aires les portes on son tancats els ostatges i aniran cap el pati. Marcaran amb fum el lloc d’aterratge.
Green al fum vermell
Grey al fum blau

SCRIPT de càrrega:
Per poder carregar les tropes als helicòpters, heu de seguir el seguent recorregut al menu radio:


OTRO – CTLD – TROOP TRANSPORT – UNLOAD/EXTRACT TROOPS

(Aquesta ha estat la única forma d’aconseguir que les tropes pugin als helicòpters. Com només s’ha provat en single Player, si la cosa no funciona en multi, els pilots dels huey, hauran de rolejar i seguir la missió)


Purple Ka-50 x2 atac / Red Ka-50 x2. Atac / Blue. SA342 x 2 atac

La seva funció és la de protegir als grups green i grey. Seguiran els wp que tenen i que penetren en territori enemic seguint la BARADA RIVER BEIRUT ROADVolaran sempre a molt baixa altura, i aprofitant la cobertura del terreny eliminaran la defensa SAM que protegeix el palau. Després ajudaran a netejar la zona d’aterratge i ajudaran també als grups pink i white en la seva tasca.Base de Rayak 124.400 Mhz
AWACS: Magic 251 Mhz
TANKER: Texaco 357 Mhz TACAN 9X
CVN-72 Abraham Lincoln 127.500 Mhz TACAN 7X ILCS 7


:çsi:
 
Last edited: