Resum reunió general de la comunitat Divendres 13

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Canvis recents

1-- Es comentar que el servidor dedicat nou de moment va bé, no dones problemes.
Actualment al servidor dedicat hi ha l'Arma, el TS3 i el nou sistema de documentació. A més es pot aprofitar per instal·lar més coses que puguin ser útils.
Es decideix que durant aquests 6 mesos de lloguer s'haurà de veure si realment paga la pena el servidor i se l'hi treu profit, o en canvi s'hauria de cercar una alternativa més econòmica.
Per tant es vol fer una reunió abans de la següent renovació per veure avaluar si ha sigut bona idea.

2-- Es torna a explicar els canvis en el Discord i TS3 i sobretot en el plantejament dels mateixos.
En general es valora el canvi com a positiu, ja que el Discord ofereix moltes més opcions i potencial que el Whatsapp.
El grup de l'Arma encara necessita el TS3 ja que depenen de l'ACRE, però el DCS no. De fet el grup del DCS no fan servir tant el Discord, ja que al ser els pocs de sempre mantenen el seu propi sistema de funcionament, però de cara al futur i a noves incorporacions, si la seva plantilla augmenta, li podran treure molt de suc.

S'ha comentat que el fet que el canal general sigui també el canal off-topic es un inconvenient per alguns membres, i per tant es dividira, tindrem un General de la comunitat només per temes de la comunitat, i un canal per off-topic, que tindran accés tots els membres, i qui no vulgui accedir ho haurà de demanar.
Es fa d'aquesta manera per qüestions tècniques del Discord.
Demà Dissabte a ser possible es farà el canvi.

3-- S'explica per sobre la idea i el funcionament del nou sistema de documentació que està explicat en detall en els seus respectius post-its. En general es valora com a una eina que pot ser útil, però que com tot amb el temps es veure si realment es fa servir o no.

Grups

1-- En resum, els dos grups van bé, i es recomana fer reunions periòdiques per fer un seguiment dels mateixos.
Cal reunió del grup SC per veure quin pla a seguir ara i de cara al futur, sobretot per començar a atreure més membres.

Futur

1-- S'explica la intenció de canviar web i fòrum en un futur, els motius principals, ja que el fòrum actual era una solució temporal que ha durat 8 anys però s'ha quedat molt obsolet i no ens permet evolucionar, i el web es va crear pensant en la participació dels membres aportant noticies, articles, manuals, etc però que no ha sigut així, i per tant es vol passar a una web menys dinàmica, però igual o més maca, i més rapida.
El fòrum es farà lo abans que sigui possible, i la web no hi ha tanta presa.
Com a nou fòrum es vol comprar el Xenforo, ja que es el millor sistema de fòrum actual (i no es dels cars). I com alternativa gratuïta si no pogués ser el Xenforo s'ha parlat del MyBB.
2-- Es decideix de fer una nova reunió al juny o juliol, abans de renovació del lloguer.