Avís Renovació del nou servidor dedicat de la comunitat

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,882
86
48
#1
Renovació del nou servidor de la comunitat

Companys, després de durs mesos de configuracions i proves del nou servidor tinc el plaer d’anunciar que ja està 100% operatiu. Recordo que es tracta d'un potent servidor alemany d'última generació amb sistema Windows. Actualment tenim funcionals els servidors l’Arma i del DCS, així com tots els serveis de Teamspeak i documentació de la comunitat, entre d'altres. Ahir mateix, gràcies a ell, vam poder fer una missió experimental conjunta amb ambdós grups que va ser un gran èxit.

En un futur proper tenim plans per crear més servidors i serveis que ens permetin exprimir-lo més.

Com sempre un gran privilegi també requereix un petit esforç per mantenir-lo actiu. Com ja vam comentar anteriorment, per pagar el seu manteniment passarem a demanar contribucions voluntàries mensuals, de manera que l’impacte sigui menor per les butxaques dels membres. La suma recomanada son 6€ per membre, que és força menys que la majoria de subscripcions a serveis de “streaming” com Netflix. Òbviament si algú ho desitja i pot, és lliure de contribuir més.

Podeu configurar el pagament des de la portada del web principal, clicant el botó donació just al peu d’aquesta pàgina. Us deixarà assignar la quantitat que desitgeu. Us recomanem seleccionar la de fer-ho mensual per donar-vos més tranquilitat de ment.

O a traves d'aquest enllaç:
https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=7U6B3CEUZ526N

Untitled.jpg

Finalment m’agradaria fer una menció a l’administració -en especial al company Viper- per les llargues hores que en l’ombra s’han dedicat a preparar tot perquè tothom pugui gaudir-ne. També vull agrair el als staff dels diferents grups el suport i assistència per les últimes proves i ajustaments.

- Administració

NOTA. Si per algun motiu, algú no pot fer servir el sistema de pagament de Paypal i prefereix fer les contribucions a través de transferència bancaria es pot posar en contacte amb mi o amb el Viper perquè li facilitem les dades.
 
Last edited by a moderator:
M'agrades: Atunero