Presentació

Twister

Nou usuari
4 Febrer 2016
13
0
1
Lleida
#1
Hola bon dia, em dic queralt i el meu nick és Twister, soc de Leida. Com ja us he comentat al grup de whats, tinc el portatil bastant limitat per poder jugar al joc arma 3. Ara ja tinc instalat el vostre repositori. Crec que em falta fer algo del virtual, pero prefereixo que majudeu vosaltres per ts, no sigui que la cagui. Un cop o tingui tot instalat correctament i configurat per el meu rendiment de portatil, magradaria fer una proba, per saber si podre començar a fer els cursos per apendre a jugar.

Salut
 

Twister

Nou usuari
4 Febrer 2016
13
0
1
Lleida
#7
Hola bon dia, em dic queralt i el meu nick és Twister, sóc de Castellar del Vallès.Ja fa uns anys que em veu coneixer, pero o vaig tenir de deixar.
Com ja us he comentat al grup de whats, tinc el portatil bastant limitat per poder jugar al joc arma 3. Ara ja tinc instalat el vostre repositori. Crec que em falta fer algo del virtual, pero prefereixo que majudeu vosaltres...
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
95
28
#8
Hola Twister i benvinguda de nou :)

Com vam parlar ahir, crec que el PC que tens no et permetrà disfrutar realment del simulador i probablement tinguis problemes d'estabilitat en les nostres missions. Personalment et recomanaria disposar d'un PC amb capacitat de joc, si tens dubtes sobre això aqui molts et podem assessorar.

Per qualsevol cosa que necessitis estem al Discord.