Presentació TheMacBoy

20 Gener 2018
8
0
1
#1
Bon dia,

després de 7 anys d'aturada per motius personals torno a tenir força interès pel mon de l'aviació.
Anteriorment havia jugat a títul particular i una mica en grup a Falcon4 i els seus derivats com FreeFalcon i OpenFalcon.

Per fer aquesta tornada més agradable me tornat a comprar (vaig tenir que vendre l'anterior) un Saitek X52 professional H.O.T.A.S. el qual junto amb Ideazon Fang Z Board KU-0536 i no se si podré recuperar alguna antiga botonera que m'havia fabricat simulant els comandaments del Falcon.

He de reconeixer que ara mateix estic totalment perdut, desconec totalment com esta el mercat de la simulació actualment (m'ha semblat que no ha canviat molta cosa en tot aquest temps).

Tinc 45 anys i voldria combinar aquesta inquietud amb la meva actual passió per la programació (tot en plan hobby).

Agrairia moltíssim que aquest primers dies algú em pogués orientar una miqueta.

Mercès i un plaer estar per aquí !
 
20 Gener 2018
8
0
1
#2
Uis ! He oblidat que també vaig ser jugador de quasi totes les versions de simuladors de l'espai tipus Elite, FreeSpace, Wing Comander etc

Tot just avui he comprat la ultima versió de Elite Dangerous.
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

Tenim un grup del whatsapp on fem vida, anuncis i organitzem partides, si vols que t'incloguem si us plau envia'm un privat amb el teu numero de telefon.
I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.
 
28 Juny 2013
191
8
18
#4
Benvingut TheMacBoy!

Actualment volem el DCS, i esperant en candeletes l'F18C, que tot i que falten pocs mesos, això parlant en idioma DCS, no és res, està quasi a tocar ç:D

Aquí hi ha tota la informació que necessites:
viewtopic.php?f=16&t=5252

Si tens més dubtes, sempre pots contactar en nosaltres pel TS, ens solem connectar al TS els dimecres a les 22:00 divendres entre les 22:30 i 23:00 i els diumenges a les 19:00.
Connectat un dia d'aquests i pregunta el que vulguis, menys com es fa un ou ferrat ç:D
Fins aviat! :çsi: