Important Presentació per l'allistament

Status
No està obert per a més respostes.

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


Benvingut recluta,

Abans de res, agraïr el teu interés per formar part del grup 1er Regiment Amfibi MILSIM. Entrant a aquest enllaç podrás saber més de nosaltres i com ens organitzem. És important que tinguis clar que som un grup seriós de simulació militar moderna i històrica, especialitzat en reconeixement amfibi.

L'únic requeriment tècnic obligatori per participar al grup és tenir l'expansió APEX i el DLC Global Mobilization.

No importa l'experiència que posseeixis actualment, ja que periòdicament fem cursos d'aprenentatge, i ens ensenyem entre nosaltres contínuament. El que si és important són les teves ganes d'aprendre, ajudar i involucrar-te en el nostre grup.

ArmA 3, es un simulador molt realista, que disposa de grans escenaris, infinitat d'armes, vehicles i equipament, amb enemics ben preparats que lluitaran per impedir que completem els nostres objectius.

Si t'agrada el món de la simulació virtual i vols unir-te a nosaltres, només cal que demanis el teu allistament al grup aquí mateix.

Entra en aquest enllaç on trobaràs tot el que necessites per començar amb nosaltres. I en aquest enllaç ens hauràs de donar el teu Player ID de l'ArmA et puguin sortir els nostres colors al simulador.

Un cop allistat, podràs seguir el teu progres, amb les missions fetes, el teu rang, les condecoracions atorgades, en aquest enllaç.

També tenim un servidor de Discord on anem publicant les partides i xerrem per quedar, aviseu-nos per que us fiquem dintre, ens movem molt amb el mòbil a l'hora d'organitzar les partides.
 
Status
No està obert per a més respostes.