Informació PMF Esquadró Senglars

Status
No està obert per a més respostes.

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,670
35
48
#1
1. Què són els Senglars?
Els Senglars és un esquadró de Cavallers del Cel dedicat exclusivament a la simulació de l'A10C que podem trobar al DCS World.

2. Perquè el nom de Senglars?
Tot i que el nom oficial de l'A10C és Thuderbolt 2, en honor al P47 Thunderbolt que va combatre a la 2a Guerra Mundial, se'l coneix més pel sobrenom de Warthog o Hog. Un Warthog és un facoquer, una mena de porc senglar que viu a l'Àfrica. Vam pensar que Senglar és una paraula catalana que sona prou bé per un esquadró que vola l'A10C Warthog.

3. Vull volar amb vosaltres, què he de fer?
Per poder formar part de l'esquadró dels Senglars cal superar una prova pràctica en la que hauras de demostrar el teu coneixement de l'A10C. Aquesta prova inclou els aspectes que considerem bàsics per poder participar amb garanties en una missió oficial dels Senglars.
Si acabes de començar o no superes la prova pots sol·licitar formació. Estem sempre oberts a formar gent interessada en volar l'A10C.
Un altre opció és participar en missions obertes, que com el seu nom indica, estan obertes a tot aquell que vulgui volar amb nosaltres tingui el nivell que tingui.

4. Missions oficials, examens... sou un esquadró elitista?
No som elitistes ni volem tancar portes a ningú, però l'A10C és un aparell complex i volem que tot aquell que participi en una missió oficial sigui capaç de volar-lo amb garanties. Pensem que així millorem el realisme i la immersió en les missions. Al cap i a la fi això és simulació i tot amant de la simulació el que busca és el màxim realisme. Entenem que som exigents, però també volem facilitar l'incorporació de nous membres mitjançant accions de formació. Si estas interessat en volar l'A10C no dubtis a sol·licitar-nos formació.

5. Crec que els meus coneixements son suficients. Puc fer l'examen sense passar per la formació?
Sí, en qualsevol moment pots sol·licitar que se't faci l'examen. Si demostres que tens els coneixements necessaris passaras a ser membre de l'esquadró.
Tingues en compte però que a l'examen no rebras cap tipus d'ajuda.

6. Què són les missions oficials?
Són missions reservades només per a membres dels Senglars. Això és així perquè intentem volar de la forma més realista possible, i per fer-ho creiem necessari que els pilots tinguin uns coneixements mínims sinó es pot donar el cas de pilots que arribat el moment clau no saben utilitzar l'aparell o els diferents tipus de munició trencant tot el realisme i immersió. A la realitat ningú enviaria un pilot no entrenat a una missió de combat.
 
Status
No està obert per a més respostes.