Perfil Cougar del DCS:World (A-10C) per Viper v1.0

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
VERSIÓ 1.0 per la versió final || ACTUALITZAT 10/04/2013 ||

Perfil avançat per al Hotas Cougar. És de nivell mitjà/alt i està programat totalment en Foxy. He intentat ser els més pràctic possible en la distribució dels botons, sempre tenint en compte la distribució real. Però en ser un comandament diferent de l'A-10C pel que fa a la palanca de gasos, he hagut de ser imaginatiu.

Mirror 1 - http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/comunitat/perfils/DCSWarthog_Viper.zip

El zip consta de tot el necessari, els arxius .tmj .tmm i el de text .rtf amb les instruccions d'instal·lació, així com el jpg amb la imatge que veieu a sota perquè l'imprimiu.

UHF, VHF1 i VHF2 són els botons reservats per al TeamSpeak, no tenen cap funció en el DCS: Warthog. Recomano fer servir el programa TARS per millorar les comunicacions.
Per limitacions del propi simulador, per fer servir les Snapviews primer s'han d'activar amb 'H3 Up amb S3'.

Qualsevol error si us plau dir-m'ho. Espero que us agradi i us sigui útil.

 
21 Febrer 2011
153
0
0
#4

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#8
Re: Perfil del DCS:Warthog pel Cougar per Viper v1.0

ACTUALITZAT a la versió 1.1 a dia 01/04/2013

La imatge i l'enllaç de descàrrega del post principal estan actualitzats amb la nova versió, l'únic canvi ha sigut integrar el nou TARS al perfil, de manera que no hem de seleccionar la radio primer i després prémer la tecla normal del TS3, si no que podem parlar directament amb la radio que vulguem polsant el boto corresponent del perfil UHF, VHF1, VHF2.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#9
Re: Perfil Cougar del DCS:World (A-10C) per Viper v1.1

ACTUALITZAT a la versió ANTIGA 1.0 a dia 10/04/2013

He tornat a pujar la versió anterior del perfil, ja que la nova hem donava problemes amb el TARS, i a mes he descobert que en teoria no calia modificar la versió perquè fos funcional amb el TARS. He fet proves pel meu compte i en a mi en funciona, ara fins aquesta nit que ho provi a l'acadèmia amb els altres no podré estar segur.