NUEVA MAQUETA A 1.48 El Gruman DELFIN de la GCE

Jose

Capgròs
12 Febrer 2014
79
0
0
#3
De momento, lija por un tubo para rebabas....y la decoración que trae la caja....ya he visto no menos de 4 errores...de memoria: banda de anillo motor negra (mal) escudo de una cabeza de un indio (mal) superficie interior pintada en plata (mal, fueron los Chatos y pocos, comparativamente), anillo de color rojo tras la cabina y antes de la cola (no la llevaba)....

El libro de David Gesalí...una pasada, y además lo tengo pillado en el Facebook....ya le he enseñado el proyecto...

Ya os la iré enseñando....
 
13 Maig 2011
2,426
0
36
Figaró upon Còngost
#8
Rata, sense voler ser massa tiquismiquis, però en els fòrums s'ha d'intentar utilitzar el català. Si per contra vols escriure en castellà tens el fòrum internacional (el subfòrum de l'HRCODWAR és una excepció) :çsi:
 

Jose

Capgròs
12 Febrer 2014
79
0
0
#11
Per cert, per si algú no em coneixeu, voldria comentar-vos que la maqueta està muntada amb una sola mà ... ja que amb el braç / mà esquerra no puc fer pràcticament res per invalidesa, després de l'accident (fa ja molts anys). De fet, a la palanca de gasos (X52 pro) només puc (i gràcies) donar i treure gas ... (endavant, enrere). Un dels múltiples motius de muntar maqueta és adquirir paciència i capacitat de improvisació, i sobretot habilitat a la mà útil.
 
13 Maig 2011
2,426
0
36
Figaró upon Còngost
#13
Té molt bona pinta, i coincidiràs amb mi que com més temps i feina dediques a la maqueta més carinyo li agafes.

Mantingue'ns informats dels progressos, que això que fas és molt interessant :çsi:
 

Jose

Capgròs
12 Febrer 2014
79
0
0
#14
Donant color sorra, com a base del camuflatge .... i blau en el baix (no es veu). Després vindrà el verd, lleugerament més clar que el que vaig fer servir amb el "rasant". Les bandes vermelles de les ales, i les negres de "trepitjar aquí", pintades i tapades ....
 

Attachments

Jose

Capgròs
12 Febrer 2014
79
0
0
#17
El projecte, finalitzat ia la prestatgeria .... i ara ... (ja iniciat, sense fotos) nou projecte ... El CHATO, també anomenat I 15 (per I, de Caça en rus, numero 15)

Per cert, el verd del Grumman, malgrat estar pintat aquí, era més clar que el verd "normal" de Xatos i Mosques ...
 

Attachments