Novetats al grup, canvis i millores

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Des de fa unes setmanes que el Personal del grup va decidir fer canvis al grup arran dels últims esdeveniments. Des de llavors, hem anat parlat, ens hem reunit i hem preparat una bateria de canvis importants del grup.
El primer que vam fer va ser recordar com volíem originalment que funcionés el grup, com volíem arribar allà i que haurem de fer per aconseguir-ho. Tots això s'ha resumit en aquests punts.

1- Esperit del grup.
2- Més partides i més fàcils de muntar.
3- Millora del sistema de rangs i cintes.
4- Concreció a l'estàndard.
5- Nou sistema d'ajudes als nous reclutes "PAN".
6- Enquesta de satisfacció del grup


Esperit del grup

Quan és va crear el grup, i al llarg dels anys, els membres del Personal que han anat passant, han volgut tenir un grup seriós i professional, on fos més importat la qualitat que no la quantitat. Al llarg del temps, i deguts als constats canvis de personal, això s'ha anat desdibuixant una mica, i ha anat derivant a una situació menys còmode pels veterans. És per això, que volem tornar a les nostres arrels, i a la idea original del grup. Pocs, però professionals, madurs i implicats.

Per fer-ho, volem tornar a encomanar als nous membres que vagin arribant el nostre esperit i les nostres maneres de fer. I que millor que fer-ho amb els nostres veterans.

- Els veterans ara tindreu un paper molt més important, serà feina vostre assegurar-vos que tothom estigui preparat i per la partida, que ningú és descontroli, i que és segueixin les pautes indicades a les missions. Els nous reclutes hauran de fer cas en tot moment als veterans, sense excepcions. A partir d'ara ja no s'admet la "dissidència".
- Res d'adaptar les operatives als nous, ara els nous s'hauran d'adaptar a la nostra manera de fer les coses.
- No seguir les directives i les ordres marcades per líders, veterans i Personal tindrà conseqüències. No volem que ningú se senti atacat, però volem menys encara que la resta de companys no gaudeixin d'una bona partida per culpa d'algun membre puntual.
- Les partides es faran dintre dels horaris marcats, i amb els addons estipulats, qui no estigui llest a l'hora de llançar s'ho haurà de perdre, el pròxim dia ja procurarà estar a l'hora marcada i amb tot llest.
- És tindrà molta cura amb la dificultat de les missions, i s'ha acabat el reviure constant. És cercaran solucions raonables per les morts prematures, però no es donarà reviure a qualsevol preu.
- Els veterans sereu els principals encarregats de formar els nous membres al dia a dia (sense oblidar pas els instructors que facin cursos i classes).

Més partides i més fàcils de muntar

Creiem que el grup necessita més partides, i també que hem de facilitar més el muntatge d'aquestes. Per fer-ho, hem decidit fer uns canvis en el calendari de partides i en les missions que fem servir.

Primer de tot, hem decidit que a part de les partides enllaunades que fem normalment, intentarem tenir preparades unes missions tipus Sandbox com les Recon Ops o Combat Dinàmic, per exemple, perquè les pugueu fer qualsevol dia entre setmana.
La idea, es que els dies que no tinguem missions preparades pels editors, pugueu igualment jugar missions fàcils de muntar, aquestes d'entrar i jugar. Us proporcionarem per tant les missions preparades, i vosaltres l'únic que haureu de fer es fer de host normal amb aquesta partida, això ho pot fer qualsevol.
Les missions tipus sandbox no requereixen cap edició per part vostra, es entrar i jugar, i sempre van canviant.

Això vol dir, que a més dels divendres i dissabtes amb partides oficials, qualsevol altre dia de la setmana també és podran fer partides. Només cal la vostra voluntat e iniciativa per quedar amb els companys a jugar. Nosaltres us donarem un cop de ma.

Millora del sistema de rangs i cintes

La idea original del sistema de rangs no s'ha pogut portar a terme amb l'eficàcia que volíem, és per això que hem decidir millorar el sistema de rangs. Ara es tindrà en compte principalment l’experiència i coneixements adquirits a les partides. Per tant, els rang seran adquirits en base al nombre de partides oficials que cada membre ha participat. No caldrà acomplir cap curs com a requisit previ (tot i que és aconsellable formar-se).

L'única excepció son els rangs d'oficials, a aquests rangs només és poden accedint ajudant al grup de manera activa i constant. És a dir, aquells membres que editin missions, que facin scripts, que facin de Community Manager, que aportin material especial com imatges de promoció, vídeos ... En definitiva, els que treballin per millorar el grup, seran els que podran accedir als rangs d'oficials.

Els nous rangs i el nombre de missions que requereixen són:

Tropa

E-0 Recluta: 0
E-1 Soldat: 10
E-2 Soldat de 1a: 20
E-3 Caporal: 40
E-4 Caporal de 1a: 60
E-5 Sergent: 80
E-6 Sergent de personal: 100
E-7 Sergent artiller: 120
E-8 Sergent mestre: 140

Oficials

O-1 Tinent 2n: 30
O-2 Tinent 1r: 50
O-3 Capità: 100

També estem millorant el sistema de cintes com ja heu estat veient les ultimes setmanes, amb noves cintes d'especialitat, cursos i demes.
Podeu consultar-ho també al fil permanent de rangs i cursos a l'Acadèmia.
viewtopic.php?f=61&t=5202

I d'acord amb el nou sistema, hem actualitzat els rangs de tots els membres actius (i algun que no).
viewtopic.php?f=26&t=5205

Concreció a l'estàndard

L'estàndard tindrà una petita reforma, traient alguns addons que ja no calen. El canvi important que volem provar es substituir l'Arma3sync pel propi llançador d'Steam, de manera que podreu baixar els addons des d'Steam. Això només estarà de moment en fase de proves, perquè té uns inconvenients importants, i haurem de veure si realment compensa.

Nou sistema d'ajudes als nous reclutes "PAN"

Volem que el ràtio de conversió de reclutes a membres actius millori, es a dir, que hi hagin menys abandonaments de membres nous, i així fer créixer més el grup. Per això hem ideat un programa d'ajuda als nous, pensat perquè els membres en actiu guiïn als nous reclutes en les seves primeres setmanes al grup. El ajudin a configurar el simulador, a instal·lar l'estàndard, els hi expliquin com funcionem, i facin un seguiment d'aquells que comencen a venir poc o deixen de venir. Contra més ajudem tots a mantenir els nous membres al grup, més guanyarem tots.

Per saber més i apuntar-vos, si us plau visiteu aquest enllaç.
viewtopic.php?f=26&t=5203

Enquesta de satisfacció del grup

Per mirar de saber millor que hem fet malament i que hem fet bé durant aquest temps, hem ideat una enquesta anònima, que volem que empleneu, per saber que s'ha de canviar per millorar el grup i que s'ha de mantenir. Ens serà de gran ajuda saber la vostra opinió més personal, sense embuts, i directe. Per això l'enquesta és totalment anònima i no sabrem qui la enviat en cap moment.

Si us plau entreu en aquest enllaç i contesteu totes les preguntes, gràcies.
https://goo.gl/forms/DYkM8M895xii6kJw2

Anotacions finals

A més de tot això, el Personal hem fet alguns canvis interns, com per exemple l'entrada d'en Paperboy al Personal, com ja sabeu, o neteja de fils obsolets del forums, etc

Una cosa que hem parlat i creiem que és molt important, és el tema del servidor dedicat. Durant els anys que portem com a comunitat, sempre hem volgut tenir un servidor dedicat per instal·lar els simuladors, però mai s'ha pogut fer perquè no hi havia suficient gent per pagar-ho, ja que són molt cars. Però el llast de no tenir un servidor dedicat ens passa factura, ja que dona a la comunitat un avantatge important. Fàcil muntar partides, no requereix que ningú faci de host, no patim per caigudes del host, es poden fer partides 7 dies a la setmana, 24 hores al dia. Ens dona visibilitat a l'exterior.

És per tot això, que s'ha decidit de buscar la manera per tenir un servidor dedicat, i acabar per tant amb les excuses. Haurem de posar tots de la nostra butxaca, i ens haurem de comprometre amb el seu manteniment, pel bé de la comunitat, però sobretot pel bé de tots nosaltres.
Com això no afecta exclusivament al grup de l'Arma, parlaré jo com a Administrador amb el grup del DCS per comentar el tema, i unir esforços.
 
9 Abril 2017
144
0
0
Manresa
#3
Primer de tot, dir que no vull fer cap mena de crítica ens el contrari, donar el punt de vista d'un jugador nou vingut a la comunitat i ser constructiu amb les coses que m'he trobat.

Deixant de banda la meva inexperiència en el joc ( Arma ) donc fins ara mai havia jugat en comunitat ( de fet fa 4 dies que jugo )

Buscava una comunitat madura i seriosa on poder aprendre i tenir una bona experiència de joc. Tenint clar que el nou vingut sempre s'ha d'adaptar a l'esperit de grup que vulgui mantenir la comunitat i respectar les seves maneres de fer i de pensar, donc és aixó el que dóna personalitat a una comunitat.

En quant a l'experìencia amb els veterans amb qui m'he trobat, no tinc res a dir, tant Kronus com Moska i Paperboy m'han ajudat moltissim i he après un munt de coses en aquest mes que portu aqui tant a nivell tactic com de configuració i controls.

Entenc que l'esperit que voleu retrobar ( rectifique-me si m'equivoco ) és conseguir un grup seriós i professional donant importancia a la qualitat en detriment de la quantitat, en quina cosa sempre estaré d'acord ( per experiències en altres comunitats de jocs diferents on he estat).

Personalment em trobo que per inexperiència en el joc em fa cosa apuntar-me a les partides oficials del cap de setmana i vaig fent i aprenent entre setmana quan hi han prous efectius per muntar alguna cosa, que no sempre hi són.

Per altre banda i aixó ja és una opinió personal, trobo que el forum es molt feixuc i que a vegades cercant informació veus tòpics del 2010, 2015 i fan que estigui una mica desendreçat i et tira fora. Tot i que entenc que a l'hora de muntar partides i que la gent s'apunti i pugui haver debats, és necessari.

També penso que una comunitat moguda unicament per fòrum és més freda que no pas una comunitat que té moviment al TeamSpeak. El TS és molt més proper, dóna molta vida i fa que els jugadors tinguin més lligam i aixó es traspassa despres a dins de les partides.

En quant a més partides i facils de muntar per fer entre setmana potser estaria bé tenir també una bateria per "novatos" per anar agafant pràctica i experiència i alguna cosa per a 2 o 3 players ( que sovint he vist que som pocs i anem a dormir XD ) i que siguin factibles perquè morir als 5 minuts destroça la moral de la tropa, sobretot dels novells.

Sobre el sistema de rangs i cintes, res a dir, no em procupa ser el "novato paquete" mentre tingui algú amb qui jugar i passar-ho bé, que d'aixó es tracta,

I poca cosa més, de moment, la veritat és que estic content amb qui he anat coneixent i jugant i espero anar agafant experiència.

M'agrada l'edició de video, sóc productor audiovisual, per si us pot ajudar en alguna cosa.

Sento el totxo, anava a fer l'enquesta però m'he estimat més fer-ho aixi.

Espero que ningú tregui res de context. Són coses que veig des del punt de vista d'algú que acaba d'entrar aqui. Res del que he escrit és una queixa ni res semblant.

Salut i tirus!
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
Ashdrick said:
M'agrada l'edició de video, sóc productor audiovisual, per si us pot ajudar en alguna cosa.
Doncs si vols ja tens feina, fer vídeos pel grup ç:D , vídeos promocionals, canyers, que atreguin a nous membres. Si t'interessa, no cal que esperis cap vis i plau, ja pots començar i organitzar-te tu mateix amb la gent perquè t'ajudin. Si necessites res, diga'ns-ho i t'ajudem des del Personal ç;)
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,882
86
48
#5
Bons apunts Ashdrick,

Vam detectar això que comentes del fòrum, per això hem decidit posar-hi ordre i netejar-lo.

Quan a una comunitat únicament moguda per fòrum no és del tot correcte. Tenim un Whatsapp que és per on parlem habitualment. El fòrum és només per les comunicacions més “oficials”. Envia un missatge privat a en Viper per tenir-hi accés.

Quan els teus temors respecte a les partides dels dissabtes, ara estem començant un nou programa per solucionar precisament això. Bàsicament un veterà et farà de binomi i t’ajudarà a que tot ho tinguis preparat (des de la part tècnica a ajudar-te dins del servidor). Si vols puc fer de binomi teu.

Versió llarga del programa:
viewtopic.php?f=26&t=5203

Ja diràs quelcom!
 
9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#7
Viper said:
L'estàndard tindrà una petita reforma, traient alguns addons que ja no calen. El canvi important que volem provar es substituir l'Arma3sync pel propi llançador d'Steam, de manera que podreu baixar els addons des d'Steam. Això només estarà de moment en fase de proves, perquè té uns inconvenients importants, i haurem de veure si realment compensa..
Atenció amb els mods de steam! que poden desapareixer sense avis previ i si la missió está editada amb aquell mod, quedem fotuts, que jo ja m'he trobat a la academia, les missions necessitaven el MGB Killhouses, i d'un dia pel altre va deixar d'estar disponible a Steam i nomes es van salvar els que van tenir la precaució de moure el mod de Steam a la carpeta principal com un mod mes.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#9
Sobre el servidor dedicat, jo personalment podria col·laborar en tots els sentits si fes falta.