Informació Noves funcionalitats del fòrum

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Amb el nou fòrum, tenim noves funcions. Són moltes les noves opcions que dona aquest fòrum, encara hi han bastants que no conec i vaig descobrint poc a poc. Però pels més mandrosos us deixo una petita i simple ajuda perquè conegueu les d'us més freqüent. Algunes són or pur.

funcionament_xf2_01.jpg

  1. La Barra lateral, que és molt ultim per veure les ultimes respostes del fòrum per exemple, és pot amagar si es vol amb el botó indicat a la captura.
  2. A més de la barra lateral, a Novetats també és poden consultar coses com les ultimes respostes o els fils o fòrums vigilats (seguint).
  3. Trobareu varis botons per Vigilar un fòrum o fil. És el típic Seguiment, que t'avisa de respostes noves a allò que vigiles.
  4. Hi han varis botons per Publicar nous temes, aquí teniu dos d'ells.

funcionament_xf2_02.jpg

  1. Dintre d'un fòrum, podeu publicar nou tema amb el botó superior, o al principis dels temes, simplement escrivint el títol del tema nou.
  2. Sí li doneu a Vigilar el sistema us avisarà amb cada fil nou al fòrum on esteu.

funcionament_xf2_03.jpg

  1. Als temes se'ls hi poden dones prefixos. Aquest sistema substitueix els icones de l'antic fòrum. És molt útil per poder veure ràpidament a que pertany cada tema, si és un modul del DCS, un avís important del fòrum, un tema sobre un mod o addon del simulador, etc... A més es poden fer cerques acotant per prefixos. No és pas obligatori posar prefixos a tots els temes, però si li va bé, millor posar-ho.
  2. El botó de l'editor per posar videos, cites, spoilers, i codi. Tampoc són vitals, ja que el propi fòrum detecta que heu col·locat, per exemple si simplement enganxeu l'enllaç a un video del youtube, el fòrum ho detecta i fa que surti la típica imatge per veure el vídeo. I el botó de codi és un pasada, detecta el tipus de codi que poseu, si és PHP, Javascript, BB, etc i ho codifica amb colors perque sigui més fàcil d'entendre.
  3. Amb aquest botó es poden desar esborranys si encara no heu acabat de fer el tema o resposta, i el voleu acabar en un altre moment, o per no perdre res mentre aneu escrivint.
  4. Amb aquest botó podeu veure el codi del text, molt útil en algunes ocasions, com quan copies un text amb etiquetes d'un altre fòrum.
Nota: L'editor de text te dreceres de teclat, per exemple si voleu posar una paraula en Negreta podeu donar-li al botó o fer Ctrl+B. Si voleu saber les tecles deixeu el ratolí sobre els botons i veureu l'etiqueta explicativa.

funcionament_xf2_04.jpg

  1. Teniu les emoticones propies del Xenforo, i les clàssiques nostres, només heu de seleccionar la pestanya de les que vulgueu veure.

funcionament_xf2_05.jpg

  1. Si és el vostre tema, o teniu permisos de moderació, aquí veureu els botons per editar i eliminar el tema.
  2. Podeu fer M'agrada com a les xarxes socials de les respostes que vulgueu.
  3. Podeu citar ràpidament un text amb el botó Resposta.
  4. En aquest botó teniu moltes més opcions extres (algunes o totes, no ho se, son de moderadors).
  5. En aquesta fletxa us mostrarà alguna informació extra del perfil d'usuari.
 
Last edited:
29 Abril 2017
52
13
8
Lliça de Amunt
#2
He posat el fòrum del DCS com a pàgina d'inici del navegador per veure els últims post, pero al llistat no apareixen els últims.

1539883423802.png

Aquest que és de ahir no apareix!
1539883504069.png

És un error de la plataforma?
 
29 Abril 2017
52
13
8
Lliça de Amunt
#4
Chrome > Configuracio > Inici > Obre una pàgina o un conjunt de pàgines determinat > Afegeix una pàgina nova: Copiar l'adreça de la pàgina que vols que s'obri automàticament.

Pots incloure les pàgines que vulguis i s'obriran totes cada vegada que executis el navegador.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#5
Però això és una cosa del Chrome pel que veig, no del nostre fòrum. Allà s'obrirà la pàgina que tu posis, tal com es veu sempre de forma normal.
Si tu poses el fòrum del DCS, el que veus és el fòrum del DCS. I aquell fil del Wotan no està a DCS, està a DCS->Planificació de Missions, que és un subforum de DCS.

Si vols veure les ultimes novetats, pots fer servir els enllaços de a dalt de tot Novetats i Publicacions noves, però et mostra les de tot el fòrum, no només les del DCS.