Mod Invasion 1944, Instal·lació i configuració.

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


Invasion 1944 es un mod que ens transporta a la 2ª Guerra Mundial dins l'ArmA2. Podrem volar Stukas, saltar en paracaigudes amb l'Aerotransportada Americana, o emboscar soldats Alemanys amb els britànics. Un ampli ventall d'armes, vehicles, i noves opcions interactives incloses per poder viure una de les guerres mes dures de l'historia moderna.

Requisits

Opció A
- ArmA2 ultima versió.
- Expansió ArmA2: OA ultima versió.
- Pegat Beta de l'ArmA2.
Opció B (Recomanat)
-ArmA2 Combined Operations.
- Pegat Beta de l'ArmA2.

Instal·lació

1 - Instal·lar el Six Updater. Aquest es un programa que es pot servir per instal·lar i tenir al dia qualsevol mod, altament recomenable.
2 - Executar el 'Six Updater - GUI'
3 - A la finestra principal de la dreta, teniu diferents pestanyes, hi ha una que es diu Mods, aneu aquí.
4 - En el llistat de mods seleccioneu l'I44. Feu clic dret als mod i seleccioneu l'ultima opció, de color verd, que posa 'Updater actions', i allà seleccioneu 'Install or Updater'.
5 - En el llistat de mods seleccioneu el pegat Beta, està al final de tot del llista de mods, com a "Expansion/Beta". Feu clic dret als mod i seleccioneu l'ultima opció, de color verd, que posa 'Updater actions', i allà seleccioneu 'Install or Updater'.

Aquest instal·larà ara els mods seleccionats automàticament. Això pot trigar una estona, depenent de lo que hagi de descarregar.
Un cop acabat ja teniu l'Invasion 1944 descarregat. Per actualitzar el mod, nomes heu d'obrir el Six Updater i fer el passos del 3 al 5, o si voleu actualitzar tots els vostres mods, a d'alt a l'esquerra teniu un botó gran de color verd que posa 'Run updater'.


Configuració

Per llançar el mod teniu diferents possibilitats, a gust del consumidor.

Mètode A
Fer servir el propi SixUpdater per llançar el mod, dintre te una opció per crear un accés directe si feu clic dret al damunt del mot, es la opció de l'icona blava. O si voleu el SixLauncher, que es el llançador.

Mètode B
Podeu fer servir un altre llançador, com el ArmA II Game Launcher, que va molt be.

Mètode C
O podeu crear-vos un nou accés directe a l'escriptori, que es el mètode que faig servir jo. El que fem es fer una copia de l'icona que fem servir normalment per executar l'ArmA2+OA+Beta, li posem un altre nom, el que vulgueu, jo li poso Invasion 1944.

1 - Clic dret al nou accés directe i seleccionem Propietats.
2 - A la línia Destinació, hem d'afegir -nosplash -world=empty -mod=@CBA;@I44
Per exemple:
"D:\Jocs\Bohemia Interactive\ArmA 2\Expansion\beta\arma2oa.exe" "-mod=D:\Jocs\Bohemia Interactive\ArmA 2;Expansion;ca;Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion;@cba;@cba_a2;@cba_oa;@i44" "-name=" -nosplash -world=empty
Si a la vostre adreça hi ha cap espai, com a l'exemple que \arma 2\ te un espai, llavors s'han de posar cometes, i els modificadors després de les cometes.
3 - Li donem a D'acord (OK) i ja esta.

Quins CBA seleccionar.

Si tenim nomes A2: @CBA;@CBA_A2
Si tenim nomes OA: @CBA;@CBA_OA
Si tenim el CO: @CBA;@CBA_A2;@CBA_OA

Per llançar el simulador amb l'I44 farem servir aquests accés directe.
Els modificadors fan:
-nosplash ----> Eliminar els crèdits del començament, disminuint el temps de carrega.
-world=empty ----> Evita que es carregui cap illa al principi, disminueix el temps de carrega, i evita que carreguem una illa que a lo millor no farem servir.
-mod=@mod1;@mod2;@mod3 ----> Això es per carrega els mods, després de -mod= es posara el nom de la carpeta de cada mod, i entre mods es separaran per punt i coma (;).

Instruccions

La tecla de Windows serveix per fer signes de ma, també ho podeu fer directament amb el teclat numèric, aixi per exemple si toco KP5 (el 5 del teclat numèric) el nostre soldat assenyalarà amb el dit a on estem apuntant.

Amb el tabulador obrim el menú especial del soldat, on podrem fer diferents coses, com calar la baioneta al fusell, recolzar la MG a un mur baix, cavar una trinxera, etc...