Missió: Crossing the narrow . Data a determinar.

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
513
41
28
56
Catalunya
#1
Crossing the narrowREQUISITS
DCS World + F/A-18C Hornet + F-14B
Versió 2.5 "Estable”
Mapa Golf pèrsic

SITUACIÓ

Mentre la Task Force 50 es dirigeix cap a Aràbia Saudita, a través de l’estret d’Ormuz, hem rebut informació del Mossad que tropes rebels, possiblement amb l’ajuda del govern de l’Iran (i del Govern D’Oman), han aconseguit un gran nombre de míssils HY-2 de fabricació xinesa.
El Mossad assegura que la seva intenció és la d’utilitzar-los contra nosaltres, al punt més vulnerable del nostre camí.
Per desgracia, tot i tenir amb nosaltres dues fragates del la classe Oliver Hazzard Perry, l’escorta del USS Ticonderoga, amb la seva gran potència de foc, es troba molt avançat per la qual cosa no podrem contar amb el seu suport, tot i que es dirigeix capa nosaltres a tota màquina.
Degut al relativament curt abast d’aquest míssils xinesos, es molt provable que estiguin col·locats a primera línia de costa, tan al nord com al sud de la nostra posició.
La seva ubicació exacta és desconeguda, però el seu sistema de localització, el radar Silkworm, ens pot ajudar a localitzar-los. Apareix com a una “U” en el nostre RWR.
Afortunadament, la gran dimensió dels míssils HY-2 els fan fàcilment detectables per als nostres radars i míssils, també per als AIM-9X.MISSIÓ

La primera tasca dels dos grups, és la de destruir tots els míssils que segui possible durant el vol. Les defenses dels nostres vaixells son molt limitades i poden ser sobrepassades si l’atac és massiu.
El grup Hornet es centrarà a la part nord de la flota, i el grup Tomcat (que es troba en vol de camí de Sharjah als EAU) vigilarà la zona sud.
Un cop no es produeixin més llançaments de míssils, s’hauran de localitzar i destruir el major nombre de plataformes de llançament i radars possible, per tal d’evitar que siguin recarregats i tornats a utilitzar, tant contra nosaltres com contra el gran nombre de vaixells de càrrega que hi ha a la zona.
És molt possible que hi hagin, defenses AAA i Manpads als emplaçaments de míssils.

L’atac és imminent, així que endavant sense demora.

MAPAOrganització dels grups

Enfield (HORNET)
- 4x F/A-18C
Armament: 4xMk-82, 6x AIM-120C, 2xAIM-9X

Springfield (TOMCAT)
- 4x F-14B
Armament: 4xMk-82, 4x AIM-7M, 2xAIM-9L

Magic
Missió = AWACS
Freqüència = 237.500 AM

John C. Stennis
Freqüència = 127.5 AM
TACAN= 3X
ILCS: Canal 9

Alternatius

Sharjah Intl.
Freqüència = 118.600 Mhz
Pista 12L
ILS 108.55 Mhz
123º
Pista 30R
ILS 111.95 Mhz
303º

:çsi:
 

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
513
41
28
56
Catalunya
#2
Imatges de la sessió d'ahir... per passar l'estona i bona pràctica de bombardeig en CCIP i aterratges al carrier.

:çsi: