Informació Millores al grup 29/04/2018

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#1
Gràcies a l'excel·lent feina de l'Staff del grup, i el continu interès que hi posem en millorar el 1RA, s'han aprovat alguns canvis, que passem a detallar:

1- L'Atunero passarà a ser gestor del servidor dedicat. D'aquesta manera, tindrem una persona més amb coneixements per poder fer tasques de manteniment i control del servidor dedicat, i instal·lar noves eines, com la que ha de preparar per poder gestionar el servidor dedicat fàcilment sense haver de connectar-nos. Ho sentim molt Atunero... perdó volíem dir que enhorabona.

2- En Copess passarà a gestionar els repositoris off-topic (Zombis, Sci-fi, etc). També te accés al servidor, i podrà aturar/iniciar els presets.

3- S'ha aprovat afegir el CUP Vehicles al repositori. Es farà aquesta setmana, juntament amb el pegat de l'Alive i ell addon Icona corregit.

4- Hem creat un formulari de queixes i suggeriments anonim. Si teniu cap tipus de suggeriment o queixa que vulgueu comentar anònimament (o no), ho podreu fer a traves d'aquest formulari. L'Staff s'ha compromès a atendre aquest escrits a les seves reunions habituals.
viewtopic.php?f=26&t=5577

5- A mode de prova, s'ha creat també un formulari per comentar l'edició de les missions desprès de jugar-les, també anònim. Així podeu deixar les vostres opinions de millora sense por.
viewtopic.php?f=26&t=5577