Campanya Hub Campanya: Zugzwang - Weiß

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,879
86
48
#1
.
x
spahlogopatchsmall.png

ZUGZWANG - WEIß

REQUISITS

ArmA3 + APEX + GM
Mod-set: Bàsic, Terrenys i Moderna

CONCEPTES BÀSICS

Argot Militar Bàsic,

CONTEXT

Any 1990

El desastre de Txernòbil de 1986 i les derrotes a Afganistan han deixat la Unió Soviètica greument tocada. Per superar la situació, Mikhaïl Gorbatxov -el secretari general del Partit Comunista- ha promogut reformes per reestructurar (perestroika) i obrir la societat (glasnost). La decisió d’abandonar la doctrina Bréjnev ha permès a múltiples nacions començar el camí per deslliurar-se del jou soviètic.

Després de la caiguda del mur de Berlin, les dues Alemanyes han iniciat un procés de reunificació.

OPERACIONS

- Op. Weißer Spiegel '90 - Membres de la Fernspählehrkompanie 200 de l'exèrcit alemany han sigut enviats de manera encoberta per donar reforçar i donar suport a la Bundesgrenzschutz en les seves tasques de seguretat a prop de la frontera.

PARTICIPACIÓ

Tot aquell qui assisteixi al 75% de les missions obtindrà la cinta de participació:

 
M'agrades: Atunero

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,879
86
48
#2
REPÚBLICA FEDERAL D'ALEMANYA

La República Federal d'Alemanya és un estat de l'Europa Central. Limita al nord amb el mar del Nord, Dinamarca i el Mar Bàltic; a l'est amb la República Democràtica Alemanya i Txecoslovàquia; al sud amb Àustria i Suïssa; i a l'oest amb França, Luxemburg, Bèlgica i els Països Baixos.

Història recent.
Després de la caiguda del Tercer Reich, Alemanya va quedar dividida en quatre parts, tres representaven les quatre nacions aliades que l'havien fet caure, més França. Les parts sota control dels Estats Units, Regne Unit i França van formar la República Federal d'Alemanya, mentre que la part sota control de la Unió Soviètica va formar la República Democràtica Alemanya.

Geografia.
Al nord abunden les terres baixes amb pocs boscos, mentre al sud predominen els boscosos turons de Baviera i les muntanyes dels Alps.

Demografia.
Alemanya és l'Estat més poblat d'Europa. Els alemanys com a grup ètnic s'han mesclat multiples vegades des de temps antics. Entrant en contacte primer amb celtes i eslaus. Més tard va rebre un gran nombre d'immigrants francesos hugonots.

Economia.
Al final de la Segona Guerra Mundial el país va quedar destruït. Amb tot, la industria es va desenvolupar ràpidament, produïnt-se l'anomenat "miracle alemany". La qualitat dels productes alemanys va permetre creixer l'economia fins a convertir-se en la primera potència en producció d'Europa.

La religió cristana és predominant a tot el país (62% de la població), els catòlics (concentrats al sud i a l'oest) representen un 31% mentre que els protestants (concentrats al nord i a l'est) representen el 31% restant.

Poblacions. T.B.D

FACCIONS

Nationale Volksarmee. Forces Armades de la República Democràtica Alemanya.

Советская Армия (Exèrcit Soviètic). Exèrcit de la Unió Soviètica.

US Army. Exèrcit dels Estats Units

Bundeswehr. Forces Armades de la República Federal Alemanya.

Bundesgrenzschutz. Guardia de fronteres de la República Federal Alemanya. Cos paramilitar. La seva unitat més reputada és el grup antiterrorista GSG9.
 
M'agrades: Atunero

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,879
86
48
#3
E01: ???

<Enllaç a la missió>


PATRULLA: R-2-2 WANDERER MAPA: WEFERLINGEN (ALEMANYA)
AREA D'OPERACIONS: 010000 A 130040


INFORME DE PATRULLA

1. MISSIÓ
(1).

2. SINOPSIS
-

3. MEMBRES DE LA PATRULLA
-