Hola! Sóc en Komincat.

22 Juny 2010
2
0
0
#1
Hola! He vist el fil del racó sobre el tema, a mí em molen molt els llocs d'estrategia, i de guerra, i bé mai he jugat a un simulador de forma seriosa i he vist la idea i m'ha agradat, espero que pugui apendre i poder passar una bona estona.

Salut!
 
16 Juny 2010
88
0
0
Barcelona
#2
Benvingut komincat, contentíssim de que t'agradi el projecte.

Estem formant els grups. Posa nota on vulguis participar i a passar-ho bè.

Ens veïem al teamspeak.

;)
 

Cube

Nou usuari
19 Juny 2010
8
0
0
#3
Hola Komincat.

Benvingut a Cavallers del Cel.

Dóna un cop d'ull als jocs de simulació, ja dirás si algún et dona bona impresió. Per cert, a quins jocs de estratègia jugues?
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#5
Benvingut Komincat, molt content que els companys de Racó Català us fiqueu aqui. Doncs com et cometaba a l'altre joc, el Flaming Cliffs 2 que li comentava al Tomàs ja esta prou be per un principiant, te una bona curva d'aprenentatge , i si t'agraden mes els avions d'epoca, un IL2-Sturmovick 1946 que va de la 2ª guerra mundial i demana poca maquina.
 
22 Juny 2010
2
0
0
#6
Ok, bé en breu provaré l'IL-Sturmovik, i aviam si aconssegueixo l'altre. De jocs d'estrategia, bé he jugat a tots els de Paradox, els EU, CK, etc amb més pena que glòria. Els que més jugo són el Dawn of War, i el de Batalla por la Tierra Media, ja que són els que millor se'm donen. També he jugat als Total War, però no m'acabaven de fer el pes.

Vinga Salut!
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#8
Degut a que fa mesos que no tens activitat a la comunitat o mai has participat després d'allistar-te, si en un termini d'una setmana no sabem res de tu, sentin-t'ho molt et donarem de baixa dels Cavallers del Cel. Això no afecta al registre del fòrum, podràs continuar participant al mateix, i si vols pots tornar a demanar l'ingres a la comunitat.