Informació Guia de bones practiques durant les missions

Status
No està obert per a més respostes.

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Guia de bones practiques durant les missions

Per tal de millorar les partides, treure partir de les missions, i evitar l'ús inadequat del simulador, s'han creat aquesta guia de bones practiques.

Rolejar

Per evitar de caure en la desesperació degut a les deficiències del simulador, o errors de les missions, hem de ficar-nos en el rol del nostre soldat, i acceptar el que ens vingui com a la vida mateixa.

Si un bug ens impedeix de curar un amic, llavors assumim que es incurable, està condemnat a la mort ja que les ferides son massa greus, no tenim l'equip necessari, o qualsevol altre excusa lògica que podria passar.

Que som un marine de combat, doncs llavors no podem agafar un helicòpter, ja que no tenim els coneixements per pilotar-ho.

L'editor s'ha oblidat de ficar mires telescòpiques de nit a la motxilla? Doncs no, ha sigut el teu equip de logística qui ho ha oblidat, o s'han caigut pel camí, o un company te les ha robat a base.

Fes el que puguis, amb el que tinguis, estiguis on estiguis

Dit d'una altre manera, la guerra és adaptació, i les queixes perquè alguna cosa no t'agrada de la missió, o perquè quelcom ha fallat, no ajuden en res. Si no tens mira, fas servir la normal, si no tens antitancs, crida l'artilleria, si surt a la missió alguna cosa que l'editor no havia explicat, així és la guerra, si has mort per un clipping, coses de la vida. Aquí no volem nens de papa, volem guerrers que vegin en cada obstacle un desafiament, en cada problema un repte.

Simulació, no arcade

En aquesta comunitat fem simulació, realisme, immersió, dificultat màxima és el nostre lema. Si vols quelcom més relaxat, et convidem a que vagis a fer el "consoler" a qualsevol altre grup.
 
Status
No està obert per a més respostes.